Prodej bytu 4+kk, Abertamy, Vítězná, 105 m2 (ID: 1875813)

Vítězná, Abertamy

9 995 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 633 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Abertamech

Informace k bytu

Nadstandardní apartmán 4+kk s úžasnými výhledy na panorama Krušných hor a sjezdovky na Plešivci.

V projektu právě dokončeného bytového domu Abertamy Platz v centru kouzelného horského městečka Abertamy v Krušných Horách nabízíme exklusivně k prodeji poslední ze čtyř velkorysých duplexových jednotek. Apartmán (bytová jednotka) dispozice 4+kk s rozlohou 105 m2 umístěném v nárožní části objektu v 4 a 5NP s výtahem. Byt je slunný, zabírá praktické celé nároží a nabízí neopakovatelné výhledy na nedaleký Plešivec.

Zejména podkrovní část je opravdu velkorysá. Nabízí vysoké světlé výšky, velkoformátová okna a velkolepé výhledy. Apartmán nabízí prostor a dispozice moderní chalupy, avšak bez starostí spojených s údržbou.

Prostor je variabilní a s finální podobou, či realizací rádi pomůžeme. V případě zájmu poradíme, jak z prostoru vytvořit jedinečnou investici se skvělou návratností.

Projekt Abertamy Platz se nachází přímo na náměstí, jen pár kroků do běžkařských stop a pár minut autem od lyžařských areálů. Apartmán je správnou volbou pro rodinnou rekreaci nebo využití pro komerční pronájem.

Majitelům apartmánů a jejich hostům bude k dispozici prostorná finská sauna s odpočívárnou, ale také kolárna a lyžárna. V přízemí objektu se bude nacházet příjemná horská restaurace. K apartmánu je možné dokoupit bezpečné parkovací místo na dvoře domu.

- Dokončený, zkolaudovaný projekt
- Vysoký standard vybavení, kvalitní materiály, vkusné zpracování
- Překrásné výhledy na panorama hor včetně sjezdovek na Plešivci, či na běžkařskou magistrálu
- Nadstandardní prostory s vysokými stropy a potenciálem vytvoření jedinečného apartmánu
- Zázemí horského městečka s možnostmi sportu a aktivit po celý rok
- Privátní finská sauna, parkování, výtah, kolárna, lyžárna, restaurace

Abertamy jsou tím pravým místem pro aktivní odpočinek po celý rok. Malé horské městečko na hřebeni Krušných hor. S nadmořskou výškou 900 mnm a lokalitou přímo na krušnohorské lyžařské a cyklo magistrále nabízí nekonečné vyžití po celý rok. Moderní lyžařský areál na Plešivci máte z apartmánu jen pár minut autem a stav sjezdovek ráno zkontrolujete z okna. Mimo zimní sezónu je Plešivec rájem pro cyklisty (trail park), ale i rodiny s dětmi (velké hřiště a lanové centrum), ale i turisty, houbaře a všechny ostatní.

Apartmán může být nejen příjemným útočištěm pro vlastní dovolenou po celý rok, ale také skvělou investiční příležitostí. V případě zájmu velmi rádi nabídneme profesionální správu naší společností. Postaráme se, aby Váš druhý domov na horách byl radostí, v případě zájmu dobrou investicí, nikoliv starostí.

Parametry bytu

Cena
9 995 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 4. 2024
Adresa
Vítězná, Abertamy
ID
71
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
105 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
105 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BERG Invest

Háj 231, Loučná pod Klínovcem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Dušan  Šťastník

Ing. Dušan Šťastník

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Abertamech?

Podobné nemovitosti