Prodej bytu 3+kk, Volduchy, 90 m2 (ID: 1875304)

Volduchy

4 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 684 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Volduchách

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Nabízíme Vám k prodeji byt o dispozici 3+KK s vlastní zahradou a parkovacím stáním v klidné obci Volduchy ve vzdálenosti pouhých 5 km od města Rokycany.

Tento byt o výměře 90 m2 se nachází ve 2.NP novostavby domu, jehož výstavba je ve fázi dokončování stavebních úprav s plánovaným dokončením 3/2024. V domě se nachází dvě totožné bytové jednotky a je zde i možnost koupě domu jako celku. V průběhu výstavby domu je stále možné jednat o finální podobě jednotek, tak aby splňovaly Vaše představy o ideálním bydlení.

Byt se skládá z velkého obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou – 29,87 m2, ložnice – 17,6 m2 a pokoje – 16,94 m2. Z prostorné chodby – 14,5 m2 je přístup dále do koupelny – 6,37 m2 a na samostatnou toaletu – 1,4 m2. Přístup do bytu je skrze chodbu – 3 m2. Půdorys bytové jednotky k dispozici v nabídce.

Součástí prodeje bytu je i zahrada před domem o velikosti 150 m2 vhodná pro všestranné využití. Dále také parkovací stání – znázorněno na fotkách v nabídce.

Bytová jednotka je vybavena úsporným tepelným čerpadlem, které bude zajišťovat vytápění skrze podlahové topení a ohřev vody. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci.

Přístup k domu je zajištěn přes soukromý pozemek, jehož spoluvlastnický podíl je také součástí prodeje nebo skrze zahradu se vstupem z obecní cesty. Nabízí se tak možnost parkování druhého vozidla přímo na zahradě.

Veškerá občanská vybavenost v Rokycanech nebo 20 km vzdálené Plzni.
Velkou výhodou je dopravní dostupnost dálnice D5 s nájezdem v Rokycanech – do 5 min. autem nebo v Mýtě – do 10 min. autem.

Jedná se ideální rodinné bydlení s bezprostředním přístupem do přírody a výhodným dopravním spojením.

Financování nejvýhodnější hypotékou Vám zajistíme zdarma.

Vřele doporučujeme prohlídku. Pro více informací volejte makléře.

Parametry bytu

Cena
4 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 4. 2024
Adresa
Volduchy
ID
P1376
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
90 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
90 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. David Vrzal

Mgr. David Vrzal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Volduchách?

Podobné nemovitosti