Prodej atypického bytu, Trutnov, Horská, 83 m2

Horská, Trutnov - Střední Předměstí

5 199 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 777 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Trutnově

Informace k bytu

Na základě exkluzivního zastoupení Vám nabízím prodej atypického bytu v centru města Trutnov.
BENEFITY - lokalita, parkování na vlastním pozemku, terasa 15 m2 a krásná zahrada.
Bytová jednotka se nachází v centru Trutnova, ve vile se třemi bytovými jednotkami. Byty jsou vymezeny prohlášením vlastníka a jsou v osobním vlastnictví. Aktuálně vila není obývána a byty jsou na prodej - po prodeji všech bytů můžou vlastníci založit SVJ.
Předmětem prodeje je bytová jednotka o podlahové ploše 83,3 m2 + 15 m2 terasa + cca 22 m2 sklep. K užívání je okrasná zahrada o celkové ploše 1.542 m2, kdy předmětem prodeje je podíl na tomto pozemku o velikosti 833/2481.
Byt se nachází ve zvýšeném přízemí a prošel kompletní nákladnou rekonstrukcí - elektroinstalace a rozvody vody a odpadů, nivelace podlah, koupelnové jádro + WC se samostatným umyvadlem, truhlářské práce na míru, výměna oken a další. Hlavní rekonstrukce proběhla v roce 2019, okna se měnila v roce 2021 a 2022. V ložnici jsou okna protihluková.
V bytě je instalován bezpečnostní alarm a detektor kouře.
Dispozice: vstupní chodba, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, ložnice s vestavěnými skříněmi a klimatizací, prostorná kuchyně s barem a přímým vstupem na terasu, obývací pokoj s krbem a zvýšeným podiem. Aktuální dispozice je 2+1.
V přiložených vizualizacích je zobrazen jak stávající stav, tak možnost moderního řešení, které dá možnost zřízení dětského pokoje.
Vytápění a ohřev vody je řešen teplovodem, na období odstávky je pro celý dům umístěn ve sklepě bojler. Všechny bytové jednotky mají samostatné měření energií.
Cena zahrnuje vybavení:
- kuchyňská linka vč.úložných systémů, vestavěná kombinovaná chladnička, vestavěná trouba i mikrovlnná trouba, myčka a indukční deska
- šatní systém v chodbě, vestavěné zrcadlové skříně v ložnici, koupelnový nábytek
Při rezervaci se skládá rezervační poplatek 200.000,-Kč, který je započten na úhradu kupní ceny. Cena je konečná včetně právního servisu, advokátní úschovy, poplatků i provize RK.
Dům nemá vyhotovený PENB, prodávající doloží vyúčtování energií za 3 roky zpětně, proto je uváděna energetická náročnost "G".

Parametry bytu

Cena
5 199 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 4. 2024
Adresa
Horská, Trutnov - Střední Předměstí
ID
290324
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
120 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
83 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality TU

Havlíčkova 117, Trutnov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Klára Špetlová

Klára Špetlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje atypických bytů v Trutnově?

Podobné nemovitosti