Prodej pozemku pro bydlení, Ruda, 1140 m2 (ID: 1874190)

Ruda

4 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 351 Kč /za měsíc

(vč. právních služeb a provize RK)

Exkluzivní partneři v Rudě

Úklidové služby

Informace k pozemku

Pokud chcete bydlet na dosah přírody, blízko lesa a rybníka a přitom v dojezdové vzdálenosti pouhých 25 minut od Prahy, je toto místo vhodné právě pro Vás.

Pozemek leží v západní části obce, klidné nové lokalitě zvané Horní Ruda. Jedná se o rovinný pozemek obdélníkového tvaru o velikosti 1.140 m2, bez vzrostlých stromu a keřů. Je napojen na veškeré IS kromě zemního plynu (elektřina, kanalizace a veřejný vodovod). Na pozemku nejsou evidovány žádné další způsoby ochrany. Pozemek je napojen na veřejnou infrastrukturu (asfaltová příjezdová komunikace, chodník a veřejné osvětlení).

V místě funguje MŠ, obchod, zahradnictví, restaurace, ranč s koňmi, fotbalové a dětské hřiště. Sousední město Nové Strašecí je v pěší vzdálenosti 2 km. Najdete zde ZŠ, gymnázium, SOU, lidovou školu umění, fotbalové, tenisové, hokejbalové, hřiště, atletický ovál a několik dalších sportovišť. Nechybí zde restaurace a obchody.

Pozemek se nachází v katastrálním území Ruda u Nového Strašecí, parcelní číslo 141/45.

Podle platného územního plánu leží pozemek v území :
Čistě obytná území - zahrnují plochy určené výhradně pro bydlení, nenarušované žádnou výrobní činností. Na těchto plochách by kromě obytných objektů a garáží neměla být žádná další stavba (např.pro průmyslovou výrobu, servisní opravu aut, pro ustájení hospodářských zvířat a pod.). Pokud se jedná o podnikatelské aktivity, jsou přípustné pouze takové, které lze realizovat v rámci jednotlivých obytných domů ( např. ordinace, ateliéry, krejčovství, kadeřnictví, pedikura, oprava elektroniky, malá prodejna apod.). Chov drobného hospodářského zvířectva je možný po dohodě mezi sousedy.
Cílem těchto regulačních opatření je zajistit trvalý vysoký standard klidného bydlení v převážně individuálních rodinných domech.

Parametry pozemku

Cena
4 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. právních služeb a provize RK
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Ruda
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1140 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

FRYDMAR reality

Břevnovská 3437, Kladno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Marek Frýdl

Marek Frýdl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Rudě (okr. Rakovník)?

Podobné nemovitosti