Prodej bytu 4+kk, Torrevieja, Španělsko, 116 m2 (ID: 1874094)

Torrevieja, Španělsko

10 471 365 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej nový apartmán v pěkném komplexu blízko moře poblíž města Torrevieja v provincii Alicante (Costa Blanca jih) ve Valencijském regionu ve Španělsku. V komplexu bude celkem 36 apartmánů se 2, nebo 3 ložnicemi a 2 koupelnami.

Nabízený apartmán Dg-36 o ploše 116,10 m2 se nachází v 5. patře budovy a sestává z chodby, 3 ložnic, 2 koupelen, komory a obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou, odkud je vstup na terasu o rozloze 20 m2. K apartmánu náleží garážové parkovací místo a sklepní kóje č. 36. Apartmán je orientovaný na severovýchod a bude mít výhled do parku a na moře. Lze ho za příplatek vybavit nábytkem z katalogu Aktual či L-Gance.

Budova bude mít dvě podzemní podlaží, přízemí a 5 pater a z nejnižšího podlaží do nejvyššího se dostanete pomocí 2 výtahových kabinek či po schodišti. Podzemní podlaží budou sestávat z parkovacích míst a sklepních kójí. Na ostatních podlažích budou apartmány, přičemž apartmány v přízemí budou mít předzahrádky. Apartmány budou mít klimatizaci a Wi-Fi.

Budova bude disponovat střešní terasou, která bude využívána jako společný prostor pro všechny rezidenty. Bude zde infinity bazén o velikosti cca 74 m2 se 3 vodními lehátky a výhledem na moře a vedle bazénu bude vířivka. Dále zde budou venkovní sprchy, pergola a relaxační zóna s pohovkami, lehátky a květináči. Na jižní straně střešní terasy bude prostor s grilem, pracovní deskou a dřezem a s místem k posezení.

Komplex se nachází v atraktivní lokalitě, kde jsou poblíž restaurace, obchody či supermarkety. Pro milovníky sportu je nedaleko několik golfových hřišť. Nejbližší pláž Cala Piteras je vzdálená pouhých cca 300 m. Dokončení výstavby je plánováno na červen 2024.

Parametry bytu

Cena
10 471 365 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Torrevieja, Španělsko
ID
SPT650Dg-36
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
116 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
116 m2
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Michal Přibyl

Ing. Michal Přibyl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk?

Podobné nemovitosti