Prodej rodinného domu, Krvavica, Chorvatsko, 291 m2

Krvavica, Chorvatsko

19 808 000 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k domu

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej nový apartmánový dům s výhledy na moře v obci Krvavica na Makarské riviéře ve Splitské oblasti v Chorvatsku. Dům má rozlohu 291,35 m2 a pozemek o rozloze 269 m2.

Dům sestává z přízemí a dvou pater a jsou v něm celkem 4 apartmány. V přízemí je prádelna, kotelna s bojlerem na teplou vodu, garáž (20,76 m2) a 1 studiový apartmán s přístupem na terasu.
První patro sestává z 1 studiového apartmánu a 1 prostorného apartmánu s jednou ložnicí. Oba apartmány mají vlastní balkon s výhledem na moře. Součástí prvního patra je terasa na severní straně vybavená grilem, je to ideální místo k posezení a je možné si sem dát vířivku.
Ve druhém patře je 1 prostorný apartmán, ve kterém je 1 ložnice, koupelna, velká kuchyň, jídelna, obývací pokoj, čtecí koutek a krb. Z apartmánu máte přístup na velký jižně orientovaný balkon s výhledem na moře a ostrovy.

Dům byl postavený v roce 2020, je moderně zařízený, má zvukovou a tepelnou izolaci, klimatizaci v každém pokoji, podlahové vytápění v koupelnách, keramické dlažby a kované zábradlí na balkonech a schodišti. V celém domě je instalováno ústřední vytápění a na střeše jsou solární panely. Je zde připojení na internet, telefonní přípojka a TV satelit. Na pozemku je parkovací místo pro 3 auta a je možné si zde vybudovat bazén. Vzdálenost k moři je cca 650 m.

Parametry domu

Cena
19 808 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Krvavica, Chorvatsko
ID
CHAK353
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
291 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
291 m2
Plocha nemovitosti
269 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Violeta Borisova

Violeta Borisova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti