Prodej bytu 3+1, Česká Lípa, Budyšínská, 70 m2

Budyšínská, Česká Lípa

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+popl. 5111, Včetně právního servisu. Pomůžeme s financováním Možnost financování hypotékou s příslibem převodu)

Exkluzivní partneři v České Lípě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Reality 11 Vám zprostředkují exkluzivní příležitost vlastnit byt na atraktivní adrese - sídliště Špičák v České Lípě. Nachází se jen pár kroků od oblíbeného obchodu Lidl a útulné pizzerie, přičemž z jeho okolí můžete obdivovat nádherný výhled do okolní přírody.

Poloha: Byt se nachází hned nad Sluneční ulicí, což je prostě ideální místo pro ty, kteří hledají kombinaci klidného života a dostupnosti veškerých potřebných služeb.

Interiér: Tento byt prošel téměř kompletní rekonstrukcí a nabízí moderní a pohodlný životní prostor. Krásná koupelna je jen začátek, vestavěná myčka na nádobí, plynový sporák a trouba v kuchyni usnadní vaše každodenní úkoly. Zasklená lodžie je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci. Zateplená střecha a jediní přímí sousedé. Nová zateplená fasáda a zasklená lodžie. Plánované nové chodby v domě.

Umístění: Tento útulný byt se nachází v posledním patře zatepleného domu s novou fasádou, což zaručuje tepelný komfort a úspory na účtech za energie. Kromě toho zde máte vynikající možnosti parkování přímo před domem a sportovní hřiště jen pár kroků za domem, ideální pro aktivní odpočinek.

Dostupnost: Měsíční náklady na provoz a údržbu tohoto bytu jsou velmi příznivé, pouze 5111,- Kč. Byt je možné do roka převést do OV. Nízkonákladové financování zajistíme.

Kousek od Lidlu v domě bez dluhů. Převoditelnost do jednoho roku.

Máme možnost Vám zajistit financování nemovitosti..

Nepropásněte tuto skvělou příležitost vlastnit byt na takto žádané adrese! Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku. Ev. číslo: 26329.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+popl. 5111, Včetně právního servisu. Pomůžeme s financováním Možnost financování hypotékou s příslibem převodu
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Budyšínská, Česká Lípa
ID
26329
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Patro
8. z 8
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
70 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Topení
Ústřední dálkové
Sklep
Lodžie
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality 11

Reality 11

Svornosti 985/8, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Václav Norek

Václav Norek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v České Lípě?

Podobné nemovitosti