Prodej činžovního domu, Nové Město pod Smrkem, Žižkova, 536 m2 (ID: 1872708)

Žižkova, Nové Město pod Smrkem

6 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 407 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Exkluzivní partneři v Novém Městu pod Smrkem

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

V Exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji bytový dům o 13ti jednotkách v krásné lokalitě Nové město pod Smrkem, ulice Žižkova v Jizerských horách, dům se nachází v těsné blízkosti nově zrekonstruovaného náměstí.

Dům je před kompletní rekonstrukcí, zastavěná plocha je 307m2 a pozemek ve vnitrobloku o velikosti 111m2. Uvnitř domu proběhli práce na přípravu rekonstrukce: vyklizení a vyčištění, očištění od starých vnitřních omítek, sondy.

Dům má tři podlaží, půdní prostor a je částečně podsklepen. Dům je osazen plastovými vstupními dveřmi, plastovými okny do ulice a částečně i do dvora v hlavní budově. Celková budoucí užitná plocha bytových jednotek je 536,47m2. Hlavní předností domu je jeho unikátní původní dřevěná krovní konstrukce, kde jsou zachovalé původní prvky a spoje pouze z dřevěných hřebů a jeho stav je takřka bezvadný.

Historie této budovy je spjata s Ignazem Klingerem který v Novém Městě provozoval tkalcovnu a pracovalo pro něj přes 700 tkalců a tuto budovu koupil v roce 1844 od Ferdinanda Porsche, který k původnímu domu přistavěl jedno nové křídlo a umístil do něj potahovačku a balírnu.

Nové Město pod Smrkem je město ležící v Libereckém kraji v okrese Liberec. Město leží v severní části Jizerských hor, protéká jím říčka Lomnice. V Novém Městě žije 3.754 obyvatel. Leží asi čtyři kilometry od hranic s Polskem.
Město má tři části: Hajniště, Ludvíkov pod Smrkem a Nové Město pod Smrkem, je v něm knihovna, muzeum, základní škola, mateřská škola, základní umělecká škola, dům dětí a mládeže, přírodní koupaliště a krytý bazén.
Turistické cíle
Muzeum, Smrk (1.124 m) – nejvyšší hora české části Jizerských hor má na vrcholu od roku 2003 kovovou rozhlednu, Singletrek pod Smrkem, Stopy pod Smrkem – lyžařské okruhy upravované v okolí Nového Města pod Smrkem.

Pro bližší informace a domluvení osobní prohlídky domu nám kdykoliv kontaktujte.

Parametry nemovitosti

Cena
6 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Žižkova, Nové Město pod Smrkem
ID
21080
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
536 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Martin Frolík

Martin Frolík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Novém Městu pod Smrkem?

Podobné nemovitosti