Prodej bytu 3+kk, Český Brod, Kounická, 75 m2

Kounická, Český Brod

5 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 589 Kč /za měsíc

(vč. všech poplatků)

Exkluzivní partneři v Českém Brodu

Úklidové služby

Informace k bytu

Prodej bytu 3+kk v Českém Brodě Nabízím Vám k prodeji byt 3+kk v Českém Brodě, v ulici Kounická.
Byt se nachází ve 3. NP ze 3 cihlového domu bez výtahu a má výměru 75 m2. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem (31,6 m2), ložnice (14,8 m2), pokoje (15,6 m2), předsíně (7,2 m2), koupelny s vanou a umyvadlem (4 m2) a samostatného WC (1,8 m2).
Jednotlivé dekory a barvy, které jsou použity k vybavení bytu, navozují příjemnou a útulnou atmosféru.
Byt prošel v loňském roce částečnou rekonstrukcí (nová vinylová podlaha, nové dveře s obložkovými zárubněmi, nová kuchyňská linka vč. spotřebičů).
Podlahy v obývacím pokoji a v předsíni jsou řešeny vinylovou podlahou, v ložnici a pokoji je linoleum a v koupelně a na WC je dlažba.
Součástí kuchyňské linky je myčka, indukční varná deska, digestoř, vestavěná elektrická a mikrovlnná trouba a granitový dřez. Spotřebiče jsou stále v záruční době.
V koupelně se nachází vana, umyvadlo a příprava na pračku. V ložnici a dětském pokoji jsou vestavěné skříně.
Okna jsou dřevěná (eurookna), dvojskla a jsou opatřena žaluziemi nebo roletami.
Do bytu je zavedena internetová přípojka. Byt je vytápěn ústředním topením napojeným na vlastní plynový kotel, který ohřívá i vodu.
K bytu náleží sklepní kóje umístěná v 1.NP domu (8,77 m2).
V Českém Brodě je veškerá občanská vybavenost: školy, školky, banky, pošta, obchody, zdravotnictví, restaurace, supermarkety, kulturní a sportovní vyžití, služby atd.. Dojezdová vzdálenost do centra Prahy nebo do okresního města Kolín (obě města cca 35 min.) nabízí nepřeberné pracovní možnosti včetně bohatého kulturního a sportovního vyžití.
Nemovitost lze hradit z hypotečního úvěru, který pro Vás rádi vyřídíme. V případě jakýchkoliv dotazů, případně sjednání prohlídky mě, prosím, neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
5 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. všech poplatků
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Kounická, Český Brod
ID
2661
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
75 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK BOHEMIA s.r.o.

náměstí 14. října 1307/2, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Luboš Jedelský

Luboš Jedelský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Českém Brodu?

Podobné nemovitosti