Prodej pozemku pro bydlení, Velemín - Oparno, 1500 m2

Velemín, Oparno

990 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 5 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Velemíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o min. rozloze cca 1.500 m2, který se může zvětšit o další navazující pozemek (zahradu) až do max. velikosti 6.044m2. Cena za pozemek nad rámec 1.500m2 bude stanovena po dohodě, nicméně bude výrazně nižší. Domluvená část pozemku bude následně oddělena geometrickým plánem se souhlasem úřadů. V současné době je tento stavební pozemek veden v Územním plánu jako stavební, příjezdová cesta až k pozemku je vyřešena.

Pozemek je situován na okraji obce Opárno na začátku původní zástavby rodinných domů. Obec Opárno leží v klidné části Českého středohoří s krásným výhledem na její nejvyšší horu Milešovku. U pozemku u hlavní komunikace jsou IS, elektřina a voda. Z obce je autobusové i vlakové spojení, Výhodou je nedaleký nájezd na dálnici D8, tím i přijatelné vzdálenosti do Prahy 65 km, Ústí nad Labem 20 km, německá hranice 40 km. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
990 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Velemín, Oparno
ID
00735
Plocha nemovitosti
1500 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

linka zákaznická

linka zákaznická

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Velemíně?

Podobné nemovitosti