Prodej pozemku pro bydlení, Rychvald, Petřvaldská, 1004 m2 (ID: 1872483)

Petřvaldská, Rychvald

2 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 531 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Rychvaldu

Informace k pozemku

Chcete si vybudovat moderní bydlení a místo, kde budete trávit se svými nejbližšími příjemné chvíle? Přemýšlíte nad vhodným umístěním vysněného domku nebo uvítáte pozemek v klidném prostředí s kompletně navrhnutou vizualizací a realizací výstavby?

Pokud jste odpověděli ANO tak čtěte prosím dále...

Máme pozemek s již vydaným platným stavebním povolením v 11/2021. Velikosti 1004m2

Pozemek se prodává včetně kompletní projektové dokumentace, takže můžete ještě dnes začít stavět.

Pokud nemáte firmu na výstavbu nebo nemáte čas, tak Vám rádi zajistíme devoleperskou firmu.

Pozemek má kompletně zabezpečené inženýrské sítě elektřiny, vodovodní přípojky, kanalizaci i plyn. Stačí tedy přijít s vaším vysněným návrhem a můžete okamžitě začít stavět.


Pro náročnější klienty máme připravenou kompletní 3D vizualizaci rodinných domů s kompletní projektovou dokumentací a půdorysy. Podle zadání klienta jsme schopni zapracovat úpravy a následně vám kompletní výstavbu domku zrealizovat.



Při koupi samotného pozemku, i v případě kompletního bydlení na klíč vám rádi pomůžeme zabezpečit nejvýhodnější financování spolu s našimi partnery v oblasti bankovnictví.



Město Rychvald je protkáno několika potoky, rybníky, obklopené zelení a jeho dominantou je renesanční zámeček ze 16. století, který městu dodává historickou atmosféru. Ve městě se nachází kompletní občanská vybavenost, ale pokud by někdo zatoužil po ruchu velkoměsta, do centra Ostravy se dostane za pouhých 15 minut jízdy autem. V oblasti osobní dopravy mají obyvatelé k dispozici autobusová spojení do Ostravy, Orlové, Karviné, Havířova a Bohumína. V Rychvaldě funguje aktivně ochotnický soubor, pravidelně jsou pořádány adventní koncerty v husitském sboru a koncerty v rámci Svatováclavského hudebního festivalu, dále také tradiční plesy, Rybí slavnosti, Vánoční trhy, Živý Betlém apod.



Více informací o lokalitě, pozemcích a projektech vám rádi představíme osobně na prohlídce nebo případně telefonicky.

Parametry pozemku

Cena
2 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Petřvaldská, Rychvald
ID
86
Plocha nemovitosti
1004 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Martin Vaš - Reality

Sokolská třída 1263/24, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Martin Vaš

Martin Vaš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Rychvaldu?

Podobné nemovitosti