Prodej bytu 4+kk, Květnice, Tisová, 151 m2

Tisová, Květnice

14 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 68 102 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Květnici

Úklidové služby

Informace k bytu

Prodej moderního, energeticky mimořádně úsporného rodinného bytu 4+kk | Garáž | Terasa s podlahovou plochou 151 m2 a zahradou. Byt je umístěn v polovině dvojdomku rozděleného na dvě bytové jednotky.

Jedná se o další etapu výstavby oblíbených dvojdomů v lukrativní obci Květnice. Domy byly navržené s ohledem na životní prostředí a úsporu energie a svým provedením a vybavením odpovídají nejnovějším ekologickým standardům.

Dům je rozdělen do dvou podlaží:
1.NP – veliký obývací pokoj (41m2) s kuchyňským koutem (možno řešit ostrůvkem s varnou deskou a stropní digestoří) a vstupem do zahrady, koupelna s toaletou a sprchovým koutem, komora pod schodištěm, předsíň a garáž.
2.NP – tři ložnice, prostorná koupelna s vanou, sprchou a toaletou.
Dále je možné využít podkroví domu jako praktický úložný prostor (ideální např. pro uložení sezónního vybavení).

Dům je vybaven celou řadou inovativních funkcí. Je zde instalována rekuperační jednotka RECUAIR s řízeným systémem větrání s rekuperací, která zajišťuje automatickou a neustálou výměnu vzduchu mezi interiérem a venkovním prostředím bez tepelných ztrát. Tepelné čerpadlo je napojeno na podlahové vytápění s možností regulace teploty pro jednotlivé místnosti. Dále je zde příprava na FV panely, které si může nový majitel jednoduše instalovat. Jako alternativní zdroj tepla je možné využít krb nebo krbová kamna, která dotvoří ten pravý pocit útulného domova.

Nadstandardní vinylová podlaha v dekoru velkoformátového dřeva je ideálním řešením pro podlahové vytápění. Je velice příjemná pro chůzi na boso i hraní s dětmi, a současně extrémně praktická. Díky bezprahovým přechodům je prostor perfektní pro robotický vysavač.

Kvalitní francouzská plastová okna mají trojskla s exteriérem v barvě antracitu. Dále je zde příprava na venkovní předokenní žaluzie.

Rodinný dům se nachází v klidné části obce Květnice, v přírodě, avšak v bezprostřední blízkosti Prahy. V Květnici najdete mateřskou školu, restauraci, dětské hřiště, rybník, úřad, penziony. Pohodlné nákupy zajistíte v blízkém Újezdě nad Lesy nebo v Úvalech, kde je také veškerá občanská vybavenost - MŠ, ZŠ, kroužky pro děti, nákupy, úřad, pošta, lékařská péče, fitness, tenisové kurty, fotbalová a dětská hřiště a další služby. Pohodlnou dopravní dostupnost zajišťují pravidelné autobusové linky do okolních obcí s železničním spojem do centra Prahy (Klánovice, Úvaly). Cesta vlakem na Masarykovo nádraží trvá cca 25 minut. Ke stanici metra B - Černý Most se autem dostanete za 15 minut. Okolní příroda doslova láká k procházkám, cykloturistice nebo rybaření. V blízkém okolí se rozléhá chráněná krajinná oblast Škvorecká obora, Klánovická rezervace a je zde mnoho turistických cest a možností trávení volného času.

TOP3:
1. Moderní, nízkoenergetická novostavba se zahradou | PENB třída A
2. Lukrativní lokalita s nádhernou okolní přírodou
3. Veškerá občanská vybavenost a skvělá dopravní dostupnost

Pro více informací kontaktujete tým MAHOON.

Parametry bytu

Cena
14 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Tisová, Květnice
ID
#1B
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
146 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
151 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Jan Blažek

Ing. Jan Blažek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Květnici?

Podobné nemovitosti