Pronájem obchodního prostoru, Mohelnice, 233 m2 (ID: 1870141)

Mohelnice

12 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ energie, + kauce 20.000,- Kč, včetně DPH, včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Mohelnici

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu komerční prostory v obci Studená Loučka. Jedná se o objekt bývalé prodejny potravin, která se nachází v centru obce. Objekt o celkové podlahové ploše 233 m2 má pět místností a sociální zařízení. Vytápění objektu je řešeno kotlem na TP, ohřev TUV je řešen elektrickým bojlerem. Odpadní vody jsou svedeny do septiku. Nemovitost nabízí mnoho možností využití, nabízí se původní využití objektu na prodejnu potravin, nebo jej lze využívat jako skladovací či výrobní prostory. Obec Studená Loučka se nachází cca 7 km od Mohelnice, cca 12 km od Moravské Třebové a nachází se v přímé blízkosti rychlostní komunikace R35. Objekt bude připraven k 1.3.2024. Pro více informací, či nezávaznou prohlídku nemovitosti, volejte makléři.

Parametry nemovitosti

Cena
12 000 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ energie, + kauce 20.000,- Kč, včetně DPH, včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Mohelnice
ID
00378
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
225 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
233 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Jan Hampl

Ing. Jan Hampl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Mohelnici (okr. Šumperk)?

Podobné nemovitosti