Prodej bytu 3+1, Prostějov, Dolní, 92 m2

Dolní, Prostějov

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc

(cena vč. parkovacího stání ve dvoře)

Exkluzivní partneři v Prostějově

Informace k bytu

Prostějov, ulice Dolní se nachází na okraji centra města Prostějova. Dobrá dostupnost nájezdu na dálnici D46. Vedle bytového domu se nachází okrasný parčík po revitalizaci, v blízkosti je dětské hřiště, obchod Lidl, ZŠ, MŠ.

Bytová jednotka v osobním vlastnictví se nachází na 3. NP z celkového počtu 4 NP. Bytový dům je cihlový a je po částečné revitalizaci zateplení štítové zdi, nový výtah.

Byt je o dispozici 3+1 s prostornou lodžií, k bytu dále náleží komora na patře bytového domu a zastřešené parkovací stání za domem. Byt je prostorný v původním stavu. Rekonstrukcí prošla v minulosti pouze koupelna a WC. Podlahy v obytných místnostech jsou tvořeny původními dřevěnými parketami, v kuchyni je původní PVC, v koupelně a na WC je keramická dlažba. Okna jsou původní dřevěná zdvojená. Koupelna je vybavena vanou a umyvadlem, WC samostatné. Bytové jádro je zděné. Vytápění a ohřev vody je centrální. Na patře je dále k využití společná sušárna. PENB zatím nedodán, proto uvádíme tř. G.

Podlahová plocha bytu 92,5 m2 + lodžie 9 m2 + komora na patře 3 m2.

Měsíční náklady: fond oprav 552,- Kč, správa domu 293,- Kč, splátka úvěru na výtah 830,- Kč + energie.

Cena je včetně parkovacího stání ve dvoře domu.

Parametry bytu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena vč. parkovacího stání ve dvoře
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Dolní, Prostějov
ID
902
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
92 m2
Patro
3. z 4
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
92 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo CM reality

CM reality

Poděbradovo nám. 980/11, Prostějov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Ing. David Foretek

Ing. David Foretek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Prostějově?

Podobné nemovitosti