Prodej bytu 4+kk, Olomouc - Nová Ulice, Profesora Fuky, 103 m2

Profesora Fuky, Olomouc, Nová Ulice

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Olomouci

Informace k bytu

Vážení klienti,

V současné nabídce prodeje zánovních bytů na dobré adrese v Olomouci, ideálně s prostornou terasou, bonusem atraktivní lokality, nadstandardní mírou soukromí a s přijatelnými měsíčními náklady, toho moc nenaleznete.

Rádi bychom vás z naší nové nabídky oslovili prodejem velice zajímavé nemovitosti, která beze zbytku splňuje zmíněné parametry a k tomu nabízí velice příjemnou atmosféru bydlení díky své orientaci a atraktivnímu umístění do klidné části ulice s příjemným výhledem do okolní zeleně.

Nemovitost o dispozici 4+kk o celkové užitné ploše 103 m2 + 15 m2 terasa, se nachází ve 6NP zánovního bytového domu na žádané adrese v Olomouci, ulice Profesora Fuky, kde se na příslušném patře nachází celkem pouze dvě bytové jednotky, což zaručuje soukromí a klid.

Byt na první pohled zaujme svou vzdušností a praktickým dispozičním uspořádáním.

Obytnému prostoru dominuje světlý obývací pokoj, ložnice s praktickou samostatnou šatnou a vestavěnými skříněmi, samostatný dětský pokoj, útulná kuchyně s jídelnou, za kterou se nachází další místnost, využívaná jakožto pracovna s možností využití na další obytný pokoj, dále koupelna se sprchovým koutem, vanou a samostatná toaleta. Nechybí vestavěné skříně.

Nespornou přidanou hodnotou bytu je příjemná terasa s částečným zastřešením a posezením, koncipovaná na JZ do klidné části s úžasným výhledem do zeleně.

Součástí bytu je sklepní kóje v suterénu domu.

Nízké náklady na bydlení.

V uvedené kupní ceně je zahrnuto kompletní nákladné vybavení bytové jednotky.

V případě zájmu je možné zajištění dlouhodobého pronájmu jednoho až dvou vnitřních parkovacích stání v suterénu domu.

Nevšední nabídka bez nutnosti jakýchkoliv dalších investic v atraktivní klidné lokalitě s komfortním dosahem veškeré infrastruktury.

Veškeré doplňující informace vám rádi sdělíme na vyžádání.

Uvedená kupní cena je včetně provize RK.

Parametry bytu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Profesora Fuky, Olomouc, Nová Ulice
ID
215/24-1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
103 m2
Patro
6. z 6
Vybaveno
Ano
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
103 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
125 kWh/m2 za rok
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Daniel Maciuch

Daniel Maciuch

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti