Prodej bytu 4+1, Klatovy, Sídliště U Pošty, 81 m2

Sídliště U Pošty, Klatovy - Klatovy III

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Exkluzivní partneři v Klatovech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Pokud hledáte byt, kde už nebudete muset nic dodělávat, kde je vše vyřešené do posledního detailu a kde se nešetřilo na provedení, tak jste tu správně. Máme pro vás připravený prostorný a slunný byt po kompletní rekonstrukci k prodeji v Klatovech, ulici sídliště U Pošty o dispozici 4+1, ve třetím patře revitalizovaného panelového domu s výtahem. Nové je prakticky vše, zejména podlahy, dveře, kuchyně, koupelna s WC, el. rozvody apod.

Již v zádveří si nelze nevšimnout vestavěné úložné skříně, opravdu šikovně řešeného úložného prostoru s posuvnými dveřmi na běžné věci, ale i třeba pro sportovní náčiní. Díky dispozici zde máme 3 samostatné pokoje a jeden průchozí pokoj. Koupelna a toaleta jsou společné. V koupelně je sprchový kout. Ohřev vody i vytápění je zajištěno dálkově. K bytu náleží sklepní kóje a také můžete využívat společnou lodžii v mezipatře a další společné prostory v domě (kolárna, sušárna, apod.). Z okna bytu máte krásný výhled na historické centrum Klatov, na dominantu města Černou věž. Velkou výhodou je bezbariérový přístup do domu a tudíž i do bytu.

V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost. Hned u domu je mateřská škola, pošta a supermarket. V docházkové vzdálenosti naleznete vše ostatní, jako jsou obchody, školy, krytý bazén, restaurace a kavárny. Tento byt je tak vhodný i pro početnější rodinu. Pokud si budete chtít domluvit prohlídku nebo se na něco zeptat, volejte makléři. S financováním vám pomohou naši finanční specialisté.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Sídliště U Pošty, Klatovy - Klatovy III
ID
0644
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
84 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
81 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Pavel Kučerák

Pavel Kučerák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Klatovech?

Podobné nemovitosti