Prodej výrobních prostor, Lišov, Miletínská, 1783 m2

Miletínská, Lišov

32 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 152 503 Kč /za měsíc

(Cena zahrnuje veškerý právní servis, poplatek za návrh na vklad a provizi RK.)

Exkluzivní partneři v Lišově

Informace k nemovitosti

Dobrý den,
jsem ráda, že vám mohu představit tyto výrobní a skladovací haly, které se nachází v průmyslovém areálu v obci Lišov, nedaleko města České Budějovice. Lokalita je strategická a dobře dopravně dostupná, nachází se 8 km od dálnice D3 a 10 km od Českých Budějovic. Okolo města Lišov se nyní buduje obchvat, který poskytne ještě pohodlnější dostupnost do měst České Budějovice a Třeboň, či Jindřichův Hradec.

Budovy jako takové se dělí na 3 části, administrativní, výrobní část původní a výrobní/skladovací část nová. Administrativní zděná část o užitné ploše 233,56 m2 prošla celkovou rekonstrukcí v letech 2006-2007. Stejně tak prošla úpravou původní výrobní část, která je také zděná a má užitnou plochu 774,80 m2. Administrativní část disponuje zázemím pro zaměstnance, kdy budovy jsou dimenzované až na 40 zaměstnanců. Jsou zde dámské a pánské šatny vč. sociálního zařízení a sprch. Zbývající části administrativní budovy disponují kancelářskými prostory vč. koupelny a kuchyňky. Nová výrobní část byla vystavěna v roce 2008 a je sendvičová plechová s užitnou plochou 774,15 m2. Celková výměra zastavěné plochy budovami činí 1.869 m2. Objekt je nyní využíván pro výrobu strojírenských menších součástek (kovoobrábění).

Okolí budov poskytne užitnou zpevněnou plochu o výměře 980 m2, která slouží k manipulaci a parkování.
Poslední nevyužitá část, tedy travnatý pozemek o výměře 1.725 m2, poskytne ještě dostatek prostoru k vybudování dalších skladovacích, manipulačních, parkovacích či výrobních prostor. Celková výměra pozemku vč. veškerých zastavěných ploch činí 4.874 m2. Celý pozemek je veden dle platného územního plánu jako plochy výroby a skladování. Povolená zastavitelnost pozemku je až 75% do výšky budov max. 2NP.

Průmyslovým areálem vede zpevněná společná cesta, kdy užívání této cesty je ošetřeno věcným břemenem chůze a jízdy a vlastnickým podílem 1/12 ve firmě, která cestu vlastní a spravuje.
Veškeré nemovitosti součástí prodeje jsou zapsané na LV č. 2019, k.ú. Lišov, okres České Budějovice.

Tak pokud vás nabídka oslovila, určitě se nám ozvěte a já vám velmi ráda zašlu kompletní informace o nemovitosti včetně těch technických. Těším se na viděnou či na slyšenou, Anika Bártlová, Bartlgroup.

Parametry nemovitosti

Cena
32 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena zahrnuje veškerý právní servis, poplatek za návrh na vklad a provizi RK.
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Miletínská, Lišov
ID
11584
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1783 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
1869 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
148 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Betonová
Doprava
Dálnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Anika Bártlová

Anika Bártlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Lišově (okr. České Budějovice)?

Podobné nemovitosti