Prodej pozemku pro bydlení, Řevnice, Čajkovského, 7920 m2

Čajkovského, Řevnice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Exkluzivní partneři v Řevnicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabízíme mimořádnou příležitost získat stavební pozemky v Řevnicích s komunikací a inženýrskými sítěmi na okraji pozemku. Pozice pozemků je na mírně svažité louce s krásným výhledem, nacházejí se nad řekou Berounkou mezi ulicemi Karlštejnská a Chodská, které jsou již zastavěné.
Nabídka zahrnuje:
1) Pozemek p.č. 2824 o výměře 7.920 m2, který je v severní části vhodný pro výstavbu 6 rodinných domů (pozemky jsou o výměře 810 m2, 808 m2, 809 m2, 815 m2, 817 m2 a 817 m2), přímo navazuje na ulici Čajkovského; pozemky vhodné k výstavbě se nachází mimo záplavovou zónu - lze si ověřit na Stavebním úřadu Řevnice nebo u vodohospodářů. Je zpracován projekt pro rozdělení pozemků a umístění technické infrastruktury a probíhá inženýring, který je v pokročilé fázi.
2) Pozemky p.č. 2835 a p.č. 2836 s projektem na příjezdovou komunikaci – probíhá inženýring, který je v pokročilé fázi. Investor po výstavbě komunikaci a technickou infrastrukturu na základě smlouvy předá bezplatně městu. Smlouva s městem je již vyjednána.
3) Pozemek p.č. 2823 o výměře 12.432 m2 navazující na zahrady stavebního pozemku p.č. 2824 a zajišťující hezký výhled z nově postavených rodinných domů směrem k řece. Pozemek je nabízen jako bonus - nelze na něm stavět ani ho nelze oplotit (je zařazen do záplavové oblasti). Jde o velký pozemek, který lze využít k rodinným domům jako komunitní prostor či volná zahrada, relaxační prostor, zázemí pro větší sousedské akce. Výhodou je, že pod touto bonusovou loukou se nachází ještě široký pás zeleně a další zastavěná ulice Karlštejnská, která louku dělí od Berounky.

Rozsah připravenosti projektu:
- projektová dokumentace pro změnu stavebního povolení pro výstavbu komunikace a veřejného osvětlení,
- projektová dokumentace pro vydání územního rozhodnutí na rozdělení pozemků pro výstavbu a umístění technické infrastruktury (inženýrských sítí),
- smlouva o územním rozvoji s městem Řevnice, stanovující podmínky napojení projektu na veřejnou infrastrukturu
- smlouva na zajištění odkupu pozemku p.č. 2877/12, v němž musí být vedeny části inženýrských sítí

Město Řevnice je velmi oblíbeným místem k bydlení i rekreaci, díky dobrému spojení do Prahy a zároveň blízkosti k přírodě a sportům, je zde výborné zázemí pro rodiny s dětmi, oblíbené jsou i zdejší kulturní a společenské akce, lesní divadlo, spousta hřišť, restaurací a sportovišť, samozřejmě také kompletní občanská vybavenost - doprava, obchody a služby.
Zájemcům ráda pošlu podrobné výkresy ve formátu PDF. Pokud Vás tato nabídka zaujala, napište prosím email a ráda odpovím na Vaše další dotazy, zajistím schůzku a dodám veškeré požadované informace, potřebné k Vašemu rozhodnutí.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Čajkovského, Řevnice
ID
0218-NP05686
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
7920 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Pavla Brychtová

Ing. Pavla Brychtová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Řevnicích?

Podobné nemovitosti