Prodej rodinného domu, Mola Kaliva, Řecko, 94 m2

Mola Kaliva, Řecko

9 311 050 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k domu

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej dům s krásným panoramatickým výhledem na moře v obci Mola Kaliva na poloostrově Kassandra v oblasti Chalkidiki v Řecku. Dům o celkové rozloze 94 m2, má užitnou plochu 57 m2 a pozemek rozloze 294 m2.

Dům se nachází na kopci a díky své poloze nabízí krásný výhled na moře a pobřeží. Je součástí komplexu, ve kterém je celkem 6 domů a mají společný bazén.
Dům sestává z podzemního podlaží, kde je sklep a dvou nadzemních podlaží. V přízemí je koupelna s WC a 2 ložnice a v patře se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem a přístup na balkon s posezením a krásným výhledem. Před domem je terasa a malá zahrádka se zavlažovacím zařízením.

Dům se prodává kompletně zařízený a náleží k němu 2 parkovací stání o výměře asi 81 m2. Nedávno se na domě udělala nová fasáda a nové zábradlí. Pod kopcem, na kterém se dům nachází, je krásná písečná pláž s nově otevřeným barem. V blízkém okolí je množství vesnic se stylovými restauracemi a bary se skvělou místní kuchyní. Asi každého okouzlí nedaleké město Afytos, postavené v tradiční řecké kamenné architektuře s bohatou minulostí. Vzdálenost domu od moře a pláže je přibližně 700 m.

Parametry domu

Cena
9 311 050 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Mola Kaliva, Řecko
ID
RKEBUR
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
94 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
94 m2
Plocha nemovitosti
294 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Michal Přibyl

Ing. Michal Přibyl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti