Pronájem kanceláře, Brno, Malinovského náměstí, 31 m2 (ID: 1866792)

Malinovského náměstí, Brno

4 263 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(k ceně nájmu je potřeba připočítat cenu za služby 4.971,-Kč měsíčně)

Exkluzivní partneři v Brně

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu kancelář o výměře 31,15m2 v centru města Brna.
Kancelář se nachází v objektu historicky známém pod názvem PALÁC MORAVA, který byl postaven podle návrhu architekta Ernsta Wiesnera. Budova je unikátním architektonickým dílem a je chráněna jako kulturní památka České republiky. Tento objekt se nachází na okraji pěší zóny centra města Brna, konkrétně na Malinovského náměstí, Benešově ulici a Divadelní ulici a je přístupný z těchto tří ulic. Hlavní vchod s recepcí je z Malinovského náměstí.
V komplexu funguje recepce s 24 hodinovou službou, dále jsou zde k dispozici 4 školící místnosti o kapacitě 20 - 64 míst, vybavené audiovizuální technikou pronajímatelné i veřejnosti.
V sousedství je hlídané parkoviště na ulici Benešova. Součástí komplexu je několik restaurací, jídelna, Tesco, Fitness, Bankovní služby. Budova se nachází v bezprostřední blízkosti Hlavního vlakového a autobusového nádraží. Zastávky MHD jsou přímo před vchody do budovy.
Tyto prostory jsou vhodné pro klienty, kteří preferují výbornou dopravní obslužnost MHD a polohu budovy v centru Brna.
Dispozice: kancelář 31,15m2 v 1. patře, bezbariérový přístup.

Parametry nemovitosti

Cena
4 263 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
k ceně nájmu je potřeba připočítat cenu za služby 4.971,-Kč měsíčně
Aktualizováno
23. 3. 2024
Adresa
Malinovského náměstí, Brno
ID
1/9/FIN
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
31 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Petr Findeis

Petr Findeis

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Brně?

Podobné nemovitosti