Prodej pozemku pro bydlení, Záhoří - Kašina Hora, 2272 m2

Záhoří, Kašina Hora

1 398 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 7 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Záhoří

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji pozemek pro bydlení o celkové ploše 2 272m², nacházející se v části obce Kašina Hora, obce Záhoří, v okrese Písek. Tento atraktivní pozemek se nachází na okraji obce nedaleko rekreační oblasti přehrady Orlík, což poskytuje ideální příležitost pro relaxaci a rekreační aktivity.
Pozemek je situován v klidné lokalitě a je obklopen přírodou. Na pozemek je sjezd přímo z asfaltové málo frekventované vozovky. Díky blízkosti silnice a autobusové zastávky je zajištěna snadná dostupnost veškeré dopravy.
Na pozemek jsou přivedeny tyto inženýrské sítě - elektrický sloupek, vrt na pitnou vodu. Kanalizace není. Je to možné řešit vícekomorovým septikem nebo domácí čističkou.
Tento pozemek nabízí široké možnosti využití a je ideální pro stavbu rodinného domu pro trvalé bydlení nebo rekreaci. Jeho prostorná plocha poskytuje dostatek prostoru i pro zahradu, venkovní posezení apod.
Pokud máte zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na Váš zájem a rádi Vám poskytneme další informace či domluvíme termín prohlídky.
Občanská vybavenost je v obci Záhoří (2 km) nebo ve městě Písek (10 km).
S financováním pomůžeme.

Parametry pozemku

Cena
1 398 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 3. 2024
Adresa
Záhoří, Kašina Hora
ID
7936
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
2272 m2
Elektřina
230V, 400V
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Karel Chval REVYRE s.r.o.

Karel Chval REVYRE s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Záhoří (okr. Písek)?

Podobné nemovitosti