Prodej bytu 4+kk, Hodějice, 99 m2 (ID: 1865279)

Hodějice

7 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 601 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Hodějicích

Informace k bytu

V exkluzivním zastoupení developera, Vám představujeme nabídku nových viladomů, které jsou synonymem pro komfort, moderní design a život v souladu s přírodou. Tyto unikátní bytové jednotky se nacházejí v malebné obci Hodějice, která kombinuje klid venkova s výhodami rychlé dostupnosti do Brna a Vyškova.

Nabízíme Vám byt s označením A3B o dispozici 4+kk, který se nachází v přízemí jednoho z našich čtyř viladomů. S užitnou plochou 99 m2 a přilehlou zahradou o rozloze 160 m2 včetně terasy, tento byt představuje ideální prostor pro pohodový život Vaší rodiny.

Byt je koncipován s důrazem na nadstandardní vybavenost a pohodlí obyvatel. Celý byt disponuje teplovodním podlahovým vytápěním, které je napojeno na tepelné čerpadlo zn. NIBE, zajišťující efektivní a ekologický provoz domácnosti. Velkoformátová okna s izolačními trojskly zaručují perfektní světelné podmínky a výbornou tepelnou izolaci. Pro maximální soukromí a pohodlí jsou instalovány venkovní žaluzie na elektrický pohon.

Bezpečnost Vaší domácnosti je na prvním místě, proto je byt vybaven moderním zabezpečovacím systémem. Každý viladům navíc disponuje přípravou na instalaci fotovoltaických panelů, což Vám umožní další úspory a šetrný přístup k životnímu prostředí.

K bytu náleží také vyhrazené parkovací stání přímo před domem.

Viladům je postaven v energetické třídě B, díky které budou v bytě nízké provozní náklady.
V ceně není zahrnuta kuchyňská linka a koncové osvětlení, což Vám dává jedinečnou příležitost dotvořit si interiér dle vlastních představ a požadavků.

Předpokládaný termín dokončení III. kvartál 2024.

Hodějice jsou samostatnou obcí 4km východně od Slavkova u Brna a 23km jihovýchodně od Brna.
Žije zde cca 1000 obyvatel a najdete zde základní občanskou vybavenost - základní školu do pátého ročníku, mateřskou školu, knihovnu, obchod se smíšeným zbožím, restauraci, kadeřnictví, dětské hřiště, tenisový kurt a koupaliště.
Pro milovníky sportu a aktivního životního stylu jsou v okolí obce dostupné turistické trasy a cyklotrasy ideální pro výlety do přírody.
Do obce jezdí pravidelné autobusové linky, vlaková stanice je v sousedící obci a nájezd na dálnici D1 v obou směrech je vzdálený 11km.

Naši finanční poradci vám rádi pomůžou najít ideální financování.

Parametry bytu

Cena
7 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Hodějice
ID
03546
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
99 m2
Patro
1. z 2
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha zahrady
180 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
50 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Dlážděná
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo BRAVIS REALITY

BRAVIS REALITY

Vídeňská 1021/6, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jakub Lepold

Jakub Lepold

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Hodějicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti