Prodej pozemku pro bydlení, Mutěnice, Letní, 350 m2

Letní, Mutěnice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Exkluzivní partneři v Mutěnicích

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji stavební pozemek jako skvělou investiční příležitost ve vyhlášené vinařské oblasti v Mutěnicích, nacházející se v okrese Hodonín. Zde se každoročně koná Festival otevřených sklepů i Letní vinné Mutěnice, které pořádá rozsáhlý spolek vinařů, který patří k největším na Jižní Moravě.

Parcela se nachází v obytné zóně poblíž vinných sklepů, kde můžete vybudovat apartmány pro ubytování, které jsou v této lokalitě velmi žádané. Tato atraktivní nemovitost nabízí nejenom výjimečný potenciál pro investici, ale také vysokou návratnost vašich finančních prostředků. S celkovou plochou 350 m² a možností pronájmu nabízí vynikající příležitost pro generování pasivního příjmu.
Novou nemovitost lze vystavět až o dvou podlažích a podlahové ploše úžasných 150 m2 nebo dům rozšířit do dvora. Zbývá zde místo i na pohodlné parkování. Na pozemku lze vystavět dva apartmány nebo dvě bytové jednotky, které Vám ponesou pravidelný zisk.

Poloha nemovitosti v samém srdci vinařské oblasti a sklepů zaručuje nejenom výhodnou investici, ale také strategickou lokalitu pro obchodní aktivity. Tato oblast patří mezi vyhledávané turistické cíle, v okolí je mnoho vinařských stezek s bohatou cykloturistikou propojenou s Pálavou a Břeclaví.
S dostupností dopravy ve formě vlakové a autobusové zastávky je tato nemovitost snadno dostupná jak z blízkého okolí, tak i z vzdálenějších destinací.

Na pozemku se v současné době nachází dům, který je částečně podsklepen, je zde prostorná půda. Pro nového majitele bude částečně vyklizen, nábytek a ostatní zařízení z převážné strany zůstává. Dům je určen spíše k demolici, na pozemku za domem je v současné době již jen přístřešek, druhá stavba byla odstraněna, pozemek je rovinatý a upravený.
Zastavěná plocha a nádvoří činí 212 m2, zahrada vedle domu pak cca 138 m2, bude ještě nově geometricky zaměřena.
Díky napojení sítě, kanalizaci, dálkový vodovod a plynovod zde vybudujete pohodlné moderní bydlení pro potenciální nájemníky či budoucí majitele.

Tato investiční příležitost je ideální pro ty, kteří hledají stabilní a výnosnou investici v prosperující oblasti s bohatou historií a kulturou. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Letní, Mutěnice
ID
027
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
350 m2
Elektřina
120V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lenka Weiszová

Lenka Weiszová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Mutěnicích (okr. Hodonín)?

Podobné nemovitosti