Pronájem rodinného domu, Hradec Králové, 95 m2 (ID: 1865114)

Hradec Králové - Svinary

30 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Hradci Králové

Informace k domu

Nabízíme pronájem rodinného domu, který se nachází ve výjimečné lokalitě Dubina, městská část Svinary v Hradci Králové. Dům po kompletní rekonstrukci disponuje pozemkem o celkové výměře 661 m2, vnitřní dispozicí 4+kk. Dům je nabízen do pronájmu kompletně vybavený mimo lednici a myčku nádobí.

Dispozice 1.NP – vstupní chodba, přístavba ve které se nachází prostorná ložnice s na míru zhotovenými šatnami z březové překližky, ložnice má vlastní koupelnu s toaletou a sprchou. Tuto ložnici lze díky oddělení přes chodbu využít i jako kancelář nebo pro více generační bydlení. V 1.NP se dále technické zázemí s bojlerem a přípojkou na pračku a sušičku, koupelna s litinovou vanou na nožičkách a WC a velkorysý obývací pokoj s kuchyňským koutem, jídelnou, dalším vstupem na zahradu a schodištěm do 2.NP

Dispozice 2.NP – dvě podkrovní ložnice přičemž jedna disponuje vstupem na velkorysou terasu s výhledem na řeku

Jen pár kroků od domu se nachází břeh řeky Orlice a přístup k němu je zajištěn věcným břemenem chůze přes sousední pozemek. V každé místnosti je instalována klimatizační jednotka s možností vytápění a dalším zdrojem vytápění jsou 16KW kanadská kamna. Voda je čerpána z vrtané studny a odpady jsou svedeny do septiku.

V okolí se nachází jak cyklostezky, lesy a řeka Orlice, tak oblíbený Stříbrný rybník, který nabízí mnoho volnočasových aktivit. K nastěhování od cca poloviny ledna 2024.

Nájemné: 30.000 Kč + 5.000 Kč zálohy na elektřinu

Vratná jistota: 60.000 Kč, Provize RK: 1x nájemné

Parametry domu

Cena
30 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Hradec Králové - Svinary
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
95 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
661 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Ševčíková

Škroupova 673/25, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Jana Ševčíková

Jana Ševčíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti