Prodej pozemku pro bydlení, Vrcovice, 917 m2

Vrcovice

2 212 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 542 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Vrcovicích

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji nové jedinečné stavební pozemky v malebné obci Vrcovice v Jihočeském kraji. Rovinatý pozemek o rozloze 917 m2 je vhodný pro všechny, kdo hledají klidné, tiché, čisté místo pro svůj nový domov. V srdci luk a přilehlých lesů je toto ideální místo pro stavbu nového domu, navíc 7 km vzdáleného od královského města Písek, které vám poskytne vše k pohodlnému, kulturnímu a společenskému životu. Celá lokalita je úžasným místem pro rodinný život, kde zapomenete na hektický styl dnešní doby v náručí krásné okolní přírody.
Dle platného územního plánu účinného ode dne 25.08.2022 a územní studie Vrcovice schválené k využití dne 23.11.2022 jsou pozemky zahrnuty do plochy smíšené obytné venkovské. Připouští se výstavby rodinného domu – maximálně 35 % zastavěnost hlavní budovou (rodinným domem) - maximálně 25 %, avšak nepřesáhne 250 m2. Při nové výstavbě se navrhuje sdružení jednotlivých domovních ČOV pro více objektů. V nově navržených zastavitelných územích budou jímky a DČOV povoleny pouze jako stavby dočasné do doby vybudování veřejné kanalizace. Po vybudování veřejné splaškové kanalizace a obecní ČOV budou všechny objekty napojeny na veřejnou kanalizaci s následným odstavením jímek či DČOV z provozu. Nové objekty (zastavitelné plochy) budou napojeny na individuální zdroje do té doby, než bude vybudován vodovod pro veřejnou potřebu, který bude ukládán do komunikací či podél nich nebo v plochách veřejných prostranství. Pro zájemce jsou připraveny detaily regulačního plánu.
V případě zájmu o konzultaci stavby domu, vás ráda provedu celý procesem, nabídnu možné varianty domů na pozemek, navštívíme společně špičkové nízkoenergetické domy, zajistím atraktivní financování.
Budu se těšit na prohlídky.

Parametry pozemku

Cena
2 212 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Vrcovice
ID
3040
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
917 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lenka Gabrielová

Lenka Gabrielová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Vrcovicích?

Podobné nemovitosti