Prodej bytu 3+kk, Pardubice, Pichlova, 81 m2 (ID: 1862524)

Pichlova, Pardubice - Zelené Předměstí

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc

(k bytu je možné dokoupit parkovací stání za cenu 590.000,-)

Exkluzivní partneři v Pardubicích

Informace k bytu

Hledáte příjemné bydlení s ideálním umístěním a útulnou atmosférou? Máme pro vás nabídku bytu 3+kk o velikosti 81 m², který se pyšní rozlehlou terasou 44,18 m² s výhledem na západ a sever, ideální pro odpočinek po dlouhém dni. K bytu náleží i praktický sklep o velikosti 2,23 m².

Bydlení je vybaveno moderním centrálním topením s konvektory v ložnici a obývacím pokoji, zatímco dětský pokoj je vyhříván radiátorem, což zajišťuje pohodlí pro celou rodinu. Měsíční náklady pro trojčlennou rodinu jsou velmi přijatelné, 4000 Kč, což zahrnuje fond oprav, společné náklady a poplatky za vodu, včetně teplé.

Byt se nachází ve strategické lokalitě v centru města s okny na tři strany světa: jih (dětský pokojíček), západ (ložnice a terasa) a sever (obývací pokoj a kuchyně). Umístěný v 6. patře, nabízí krásné výhledy a dostatek denního světla. Dům, postavený v roce 2008, prošel v roce 2018 částečnou rekonstrukcí, která zahrnovala odstranění příčky mezi obývacím pokojem a kuchyní, čímž vznikl otevřený a vzdušný prostor a konečná dispozice bytu 3+kk. Dále došlo k pořízení nové moderní kuchyně na míru od společnosti ALIN, která je vybavena veškerými vestavnými spotřebiči Siemens.

Byt se prodává téměř kompletně vybaven, což vám umožní ihned se usadit a užívat si nového domova bez starostí s pořizováním nábytku a vybavení. K bytu je možné dokoupit parkovací stání za 590 tis. Kč.

Pokud hledáte bydlení, které kombinuje komfort, styl a praktičnost, tento byt by mohl být právě pro vás. Nezmeškejte příležitost prohlédnout si tento krásný domov!

Parametry bytu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
k bytu je možné dokoupit parkovací stání za cenu 590.000,-
Aktualizováno
20. 3. 2024
Adresa
Pichlova, Pardubice - Zelené Předměstí
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
81 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MJ Realitní s.r.o.

třída Edvarda Beneše 1526/78, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 26 lidí

Prodejce

Vojtěch Zigmund

Vojtěch Zigmund

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Pardubicích?

Podobné nemovitosti