Prodej zahrady, Jeseník - Bukovice, Bučkovice, 216 m2

Bučkovice, Bukovice

295 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 1 406 Kč /za měsíc

(+ 1 % provize (+DPH))

Exkluzivní partneři v Jeseníku

Informace k pozemku

Zahrádka s chatkou (220m2) v Jeseníku, v osobním vlastnictví vč. podílu na příjezdových cestách v oplocené chatařské oblasti pod lesíkem s přístupem ze tří stran, průjezd autem možný za sucha, zpevněná vozovka ke vstupní bráně z jedné strany, tj. ulice Šumperská, k dispozici blízké parkoviště, asi 50 m. Skleník, křovinořez, nářadí v ceně. Několik keřů rybízu a kanadských borůvek. Kvalitní a úrodná půda navezena. Chatka je nově natřená, zateplená s kamny, 4x4, teráska 4m2. Elektřina solární, voda užitková, ze dvou stran kohoutky za chatkou. Pitná do chatky není zavedena, ale je možnost napojení na nejbližší dům nebo některého z chatařů, kteří ji mají. Vaření propan-butan. WC chemické, přenosné. Materiál na postavení suchého WC na místě, nepostavili jsme ho, při pobytu v zimě je chemický uvnitř výhodou.
Daň z pozemku 50,- jednou ročně, platí se jednou ročně podíl na spotřebovanou el. energii čerpadla vody z řeky Bělá ve výši kolem 300,-. Na pozemku jsou dva velké umělohmotné barely na dešťovou vodu s víky.
Nádherný výhled, slunce po celý den.

Parametry pozemku

Cena
295 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ 1 % provize (+DPH)
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Bučkovice, Bukovice
ID
RS311742
Plocha nemovitosti
216 m2
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Aleš Simet

Aleš Simet

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Jeseníku?

Podobné nemovitosti