Prodej zemědělské půdy, Nový Malín, 49493 m2

Nový Malín

Cena na vyžádání /za metr čtvereční Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena na vyžádání v RK)

Exkluzivní partneři v Novém Malíně

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k pozemku

Prodej pole, 49493 m², Nový Malín

Nabízíme k prodeji rozsáhlý pozemek o ploše 49 493 m2, situovaný na okraji malebné obce Nový Malín. Jedná se o pole v dobrém stavu, které je ideální pro zemědělskou činnost nebo jako investice s perspektivou budoucího rozvoje oblasti. Poloha na okraji obce přináší investorovi značný potenciál pro různé využití pozemku, ať už z hlediska zemědělství, tak možného budoucího rozšíření či přeměnu na jiný typ využití v souladu s platnými územně plánovacími předpisy. Pozemek je snadno dostupný a poskytuje praktickou blízkost k místní infrastruktuře s výborným spojením do blízkých oblastí. Je to mimořádná příležitost pro každého, kdo hledá investiční příležitost nebo prostor pro rozvoj svých zemědělských ambicí. Neváhejte se na nás obrátit pro více informací.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena na vyžádání v RK
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Nový Malín
ID
867287
Stav objektu
Dobrý
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
49493 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Roman Slováček

Roman Slováček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských půd v Novém Malíně?