Prodej bytu 2+1, Dýšina, Malé náměstí, 55 m2

Malé náměstí, Dýšina

2 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 629 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Dýšině

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Hledáte byt v klidné zástavbě se spoustou zeleně a přec městu na dosah? V Dýšiné u Plzně, konkrétně na Malém náměstí, je na prodej byt 2+1 o celkové výměře cca 60 m2 (včetně sklepa). Byt se nachází ve 2. NP (prvním patře) cihlové bytovky, která prošla v nedávné minulosti téměř kompletní revitalizací (schází už jen úprava chodeb). Samotný byt je pak v původním stavu vyžadujícím kompletní rekonstrukci. Ačkoliv je byt "zastaralý" je však plně funkční. Tedy pro případný pronájem nemusí být následná investice ani nikterak veliká. Parkování, které je ve městě občas velmi problematické, zde není problém, před domem je totiž dostatek parkovacích míst pro všechny obyvatele bytovek. Na dosah je i veškerá občanská vybavenost jako Základní a Mateřská škola generála Pattona, zcela nový multifunkční sportovní areál, přírodní koupaliště v Nové Huti, v blízkosti je také golfové hřiště a mnoho dalších atrakcí. Pokud Vás tedy nabídka zaujala, tak mě neváhejte kontaktovat a domluvit si nezávaznou prohlídku. S financováním Vám rádi pomůžeme.

Parametry bytu

Cena
2 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 3. 2024
Adresa
Malé náměstí, Dýšina
ID
0003-NP04360
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
60 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
55 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Francouzská třída 2022/15, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Petr Lang

Petr Lang

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Dýšině?

Podobné nemovitosti