Prodej bytu 2+1, Klatovy, Sídliště U Pošty, 64 m2

Sídliště U Pošty, Klatovy - Klatovy III

3 340 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 917 Kč /za měsíc

(Cena po SLEVĚ 150.000,- Kč při rezervaci do 31.5.2024 (již odečteno z původní ceny))

Exkluzivní partneři v Klatovech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

V zastoupení majitele vám exkluzivně nabízíme prodej hezkého, světlého, dobře dispozičně řešeného bytu 2+1 v OV o celkové podlahové ploše 64 m2, který se nachází v 8. NP panelového domu s výtahem v ulici Sídliště U pošty v Klatovech.
Dům prošel postupně celkovou rekonstrukcí, byla zateplena fasáda, položena nová střecha, stávající okna byla vyměněna za plastová, byl osazen nový výtah.
Samotný byt má byt má zděné jádro, koupelna byla rekonstruována cca před 10- lety, jinak je v dobré, udržovaném stavu. Z předsíně, která je umístěna uprostřed bytu, vcházíme do koupelny s vanou, umyvadlem se skříňkou, zrcadlem. Koupelna byla po rekonstrukci propojena s toaletou. Z chodby je dále otevřený vstup do kuchyně a obou pokojů, které jsou umístěny symetricky, vpravo a vlevo, menší o ploše 15,38 m2 a větší o ploše 2,80 m2. Na konci chodby je prostorná komora, využívaná jako šatna se sestavou regálů, zajišťující dostatek úložného prostoru.
Dobře řešená kuchyně (10,85 m2) je vybavena kuchyňskou linkou, plynovým sporákem značky Baumatic, digestoří a lednicí. V obou pokojích je zbytek původního nábytku, možno využít nebo bude vyklizeno. Podlahovou krytinu v chodbě, koupelně a v kuchyni tvoří dlažba, v obou pokojích a v šatně je položena plovoucí podlaha. K fotografiím původního stavu bytu jsou vloženy u kuchyně, obývacího pokoje a ložnice i po jedné fotografii s vizualizací možné úpravy interiéru.
Okna jsou plastová, kuchyně a pokoj jsou orientovány na sever, obývací pokoj pak na jih. Okna obývacího pokoje jsou umístěna po celé stěně a nabízejí krásný výhled na historické centrum Klatov a na Šumavu.
Vytápění a ohřev vody je zajištěno dálkově. K bytu náleží klasická sklepní kóje o velikosti 2,07 m2 v suterénu domu a lodžie v mezipatře. Voda a kanalizace je městská. Do bytu je zavedena přípojka internetu a satelitu. Energetická třída domu C, úsporná.
Bytový dům je situován v obytně obchodní zóně nedaleko samotného centra města. V okolí domu je dostatek vzrostlé zeleně a před domem se nachází dětské hřiště. Před domem a v bezprostřední blízkosti dostatek parkovacích míst.
Klatovy mají veškerou občanskou vybavenost škola, školka, pošta, dětské hřiště, koupaliště, bazén, obchody. Dopravní obslužnost je zajištěna vlakem i autobusem. Byt je nabízen částečně zařízen, včetně kuchyňské linky, šatny a vestavěné skříně v kuchyni. Podle požadavků případného zájemce a dohody s majitelem může být ponecháno nebo vyklizeno. Byt se nachází ve velice žádané lokalitě a má ideální výměru. Je tak vhodný buď pro mladý pár, nebo i jako investiční byt s možností následného pronájmu pro své nízké náklady na fond oprav ca 1.500,- Kč, topení a voda ca 3.000,- Kč +plyn a elektřina dle spotřeby. Danou nemovitost lze hradit hotově, prodejem jiné vaší nemovitosti nebo hypotečním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme zajistit.

Parametry bytu

Cena
3 340 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena po SLEVĚ 150.000,- Kč při rezervaci do 31.5.2024 (již odečteno z původní ceny)
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Sídliště U Pošty, Klatovy - Klatovy III
ID
0068
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
64 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Mgr. Martina Opatrná

Mgr. Martina Opatrná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Klatovech?

Podobné nemovitosti