Prodej bytu 4+kk, Praha - Vršovice, U vršovického nádraží, 129 m2

U vršovického nádraží, Praha, Vršovice

16 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 78 158 Kč /za měsíc

(Zahrnuje provizi a právní servis poskytnutý advokátní kanceláří)

Exkluzivní partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Dovolujeme si vám exkluzivně nabídnout ke koupi výjimečný mezonet nacházející se ve 4. a 5. patře cihlového domu s výtahem, v jedné z nejprestižnějších částí Vršovic, ulice U Vršovického nádraží. Tento byt nabízí ojedinělou dispozici s vlastním vstupem z každého podlaží, neprůchozí pokoje, lodžii s otevřeným výhledem na protékající potok Botič a okolní střechy vinohradských domů, navíc se nachází v těsném sousedství Havlíčkových sadů, což zaručuje spojení výhod městského života u centra i klid zeleně a blízkost okolních parků.
Současná dispozice bydlení byla navržena s ohledem na dostatek soukromí pro rodinu i množství úložných prostor. Vstupní dveře do bytu v nižším podlaží vedou do prostorné haly (cca 17m2) s přístupy do jednotlivých místností. Nalezneme zde pokoj s kuchyňskou linkou (cca 21m2), další pokoj (cca 25m2), pracovnu (cca 9m2), šatnu s okénkem (cca 2m2), technickou místnost (cca 4m2), spíž (cca 1m2), koupelnu (cca 4m2) a samostatnou toaletu (cca 1m2). Točitým pohodlným schodištěm z haly se dostaneme do horního podlaží, jenž nabízí otevřený prostor před lodžií (cca 16m2) s navazující předsíní (cca 4m2) s polooddělenou šatnou, pokoj (cca 10m2), koupelnu (cca 11m2) a samostatnou toaletu (cca 1m2). Do tohoto podlaží můžeme přijít také vlastním vchodem z chodby domu. Pro přehlednou dispozici bytu doporučujeme shlédnutí podrobné virtuální prohlídky.
Pokoj s kuchyní je dostatečně prostorný pro kuchyňskou linku i posezení. Pohledově barovým pultem oddělená kuchyně disponuje všemi potřebnými spotřebiči (el. varná deska, trouba, myčka, lednice s mrazákem, digestoř). V dolní koupelně je vana, umyvadlo, je zde instalována také přípojka na pračku. Horní koupelna díky své nadstandartní velikosti nabízí rohovou vanu, sprchu, dvě umyvadla. Prostor u lodžie s velkým prosklením poskytuje příjemné prosvětlení, lodžie nabízí vzhledem ke své orientaci do zeleně a výhledu přes meandr potoka do okolí Vinohrad klidné místo k odpočinku. V bytě nalezneme množství úložných prostor v podobě šatny, technické místnosti či spižírny.
Do současné dispozice byl byt renovován v roce 1998, je průběžně udržován, lze začít užívat bez zásadních rekonstrukcí či je možné si ho přebudovat a upravit dle svých představ tak, aby odpovídal svým vzhledem a rozložením aktuálním potřebám. Díky dvěma vstupům se nabízí i možnost dvougeneračního bydlení, oddělení místa pro bydlení a pracovního zázemí, či změna celé dispozice (v bytě dvoje stoupačky). Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel umístěný v technické místnosti. Na podlahách položeny parkety či dlažba. V roce 2012 proběhla výměna oken za dřevěná s izolačním dvojsklem, na domě byla zateplená fasáda, proběhla renovace střechy, výtahu apod. Celý dům je průběžně udržován výborně fungujícímu SVJ. Celková podlahová plocha bytu je 129m2 plus lodžie cca 2,3m2 a sklep cca 4m2, tj. celkem cca 135,3m2. Měsíční poplatky činí 6.427-Kč (včetně fondu oprav 4.257,-Kč) + elektřina a plyn v bytě. Byt je v osobním..

Parametry bytu

Cena
16 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Zahrnuje provizi a právní servis poskytnutý advokátní kanceláří
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
U vršovického nádraží, Praha, Vršovice
ID
00022
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
129 m2
Patro
5.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
128 kWh/m2 za rok
Doprava
Vlak, MHD
Sklep
Lodžie
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Hana Boubínová

Hana Boubínová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 10?

Podobné nemovitosti