Prodej bytu 2+1, Mikulov, 22. dubna, 65 m2 (ID: 1857587)

22. dubna, Mikulov

3 730 680 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 779 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Mikulově

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 umístěný ve druhém patře zděného bytového domu na ulici 22.dubna v Mikulově. Jedná se o velmi dobře udržovaný, kompletně zařízený byt s plastovými okny a užitnou plochou 64,8 m2. Nad bytem se nachází neobyvatelné podkroví s novou střechou, což podstatně přispívá k nerušenému bydlení. Součástí nabídky jsou také dva samostatné sklepy o výměře 6,95 m2 a 6,61 m2. V případě zájmu je možno za cenu 450 000,-Kč přikoupit také podíl ideální 1/2 na nebytové jednotce - garáži o výměře 30 m2. Garáž se nachází v přízemí bytového domu a je určena pro 2 osobní automobily. Je potřeba přihlédnout k tomu, že garáž byla vybudována pro automobily vyráběné v minulosti a pro dnešní auta může být poněkud stísněná. Bytový dům, v němž se nabízený byt i garáž nachází je umístěn v centru města Mikulova s výbornou dostupností do školy, školky, ordinací lékařů i obchodů. Místo k relaxaci, kromě nedaleké zámecké zahrady, zajišťuje také obecní zeleň s lavičkami, která se za domem nachází.
Mikulov je turisticky velmi oblíbené město s bohatou historií i kulturou a velmi dobrou dostupností do Brna, Vídně i Bratislavy.
Neváhejte a domluvte si s námi prohlídku bytu ještě dnes.
Financování nemovitosti zajistíme.
Klasifikační třída ukazatele energetické náročnosti: F

Parametry bytu

Cena
3 730 680 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
22. dubna, Mikulov
ID
240012
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
65 m2
Patro
3.
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
65 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Moravika

Moravika

Kostelní nám. 12/5, Mikulov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dagmar Novotná

Dagmar Novotná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Mikulově (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti