Prodej bytu 2+kk, Česká Lípa, Železničářská, 36 m2 (ID: 1857563)

Železničářská, Česká Lípa

2 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 909 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v České Lípě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Byt 2+KK po celkové kompletní rekonstrukci o velikosti 36 m² v České Lípě, ulice Železničářská. Byt je v osobním vlastnictví. Nachází se ve 7. nadzemním podlaží panelového domu s výtahem.

Celý byt byl vkusně a kvalitně zrekonstruován v kombinaci moderního interiéru a přírodních barev a materiálů. V bytě proběhla kompletní rekonstrukce - nové elektrorozvody dle směrnic EU, voda v plastu, nové omítky, zděná koupelna se sprchovým koutem. Podlahy vylité nivelační stěrkou a položeno nové kvalitní PVC ve stejném dekoru, moderní interiérové dveře a zárubně. Nové vchodové bezpečnostní dveře.

Dispozice a vybavení: vstupní chodba, kuchyň s obývacím pokojem, ložnice, zděná koupelna se sprchovým koutem, závěsná skřínka s umyvadlem, závěsné WC. Nová moderní kuchyňská linka do L vybavena vestavěnými spotřebiči - vestavná trouba, komínový odsavač par, sklokeramická/indukční deska a myčka na nádobí. Příjemné prostředí v bytě vytvářejí snížené stropy s bodovými světly v kuchyni, koupelně a na chodbě.

Dům je po celkové revitalizaci- fasáda, nové stoupačky, nová plastová okna, výtah. K bytu náleží společné prostory. Dům velmi dobře hospodaří, nízké náklady na bydlení 2 963,-/měsíc. Tento byt Vám zajistí nadstandartní bydlení ve lukrativní lokalitě Slovanka s krásným výhledem. Klidný a čistý vchod se slušným sousedy. Veškerá občanská vybavenost - škola, školka, nákupní možnosti, MHD. Dostatek parkovacích míst. Velmi dobrá dopravní dostupnost do okolních obcí a měst. Tato nemovitost je vhodná ,jak pro vlastní bydlení, tak jako výhodný investiční byt, který lze velmi dobře bez dalších starostí a investic pronajmout. Mohu Vám zajistit pronájem tohoto bytu s čistým ziskem 10 000,-/měsíčně. V případě dotazů, či zájmu nás neváhejte kontaktovat, výhodné financování zajistíme. Ev. číslo: 26272.

Parametry bytu

Cena
2 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 3. 2024
Adresa
Železničářská, Česká Lípa
ID
26272
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
36 m2
Patro
7. z 8
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
36 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
147 kWh/m2 za rok
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Libuše Marková

Libuše Marková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v České Lípě?

Podobné nemovitosti