Pronájem obchodního prostoru, Přerov, Čechova, 40 m2

Čechova, Přerov - Přerov I-Město

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Přerově

Informace k nemovitosti

Realitní kancelář Chytil & Kuča reality vám v zastoupení majitele nabízí k pronájmu obchodní prostory na jednom z nejlukrativnějších obchodních míst a to na ulici Čechova v Přerově. Objekt přímo sousedí s nákupním centrem Galerie Přerov a finišujícím developerským projektem bydlení " Rezidence Čechova. V blízkém okolí nalezneme školy, školky, zdravotní zařízení, zařízení státní správy apod. Aktuálně jsou k dispozici tyto jednotky:

1. PP - Obchodní jednotka přístupná z ulice ( 47 m2 ) - Nájemné činí 17.000 Kč / měsíc + energie cca 1.300 Kč.
Prostor nepravidelného tvaru, k dispozici tři výlohy a možnost umístění reklamního banneru nad jednotkou. WC vč. umyvadla k dispozici.

1. PP - Obchodní jednotka přístupná z ulice ( 40 m2 ) - Nájemné činí 15.000 Kč / měsíc + energie cca 1.300 Kč.
Prostor obdélníkového tvaru, k dispozici dvě výlohy a možnost umístění reklamního banneru nad jednotkou. WC vč. umyvadla k dispozici.

1. NP - Obchodní jednotka přístupná po schodišti z vnitřní galerie ( 60 m2 ) - Nájemné činí 7.000 Kč / měsíc + energie cca 1.300 Kč. Rohový prostor do tvaru L, k dispozici výloha do vnitřní galerie. Sociální zařízení sdílené.

1. NP - Obchodní jednotka přístupná po schodišti z vnitřní galerie ( 40 m2 ) - Nájemné činí 5.000 Kč / měsíc + energie cca 1.300 Kč. Prostor obdélníkového tvaru, k dispozici výloha do vnitřní galerie a dřez. Sociální zařízení sdílené.

1. NP - Obchodní jednotka přístupná po schodišti z vnitřní galerie cca ( 180 m2 ) - Nájemné činí 20.000 Kč / měsíc + energie cca 5.000 Kč ( dle skutečné spotřeby ). Prostor obdélníkového tvaru, k dispozici výloha do vnitřní galerie a dřez. Sociální zařízení sdílené. Vzhledem k aktuálnímu stavu prostoru po předchozím nájemci, je majitel ochoten jednat o ročním bezúplatném užívání, v případě, že si budoucí nájemce zrenovuje prostor sám, dle svých potřeb.

Vytápění je řešeno kombinovanými plynovými kotli. Objekt je napojen na kanalizační a vodní řad. Prostory mají své podružné měření. K dispozici je osobní výtah ( 8 osob ) pro pohyb osob se ztíženým pohybem a pro přepravu zboží. Před čtyřmi lety byla zhotovena nová fasáda. Aktuálně je objekt obsazen těmito nájemci - pekařství, prodej krmiv pro zvířata, servis telefonů, nehtové studio, trafika, prodej masa, výroba klíčů, activity studio apod. Parkování je možné v blízkém okolí.

Pro více informací a pro případnou prohlídku nemovitosti neváhejte kontaktovat makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
14. 3. 2024
Adresa
Čechova, Přerov - Přerov I-Město
ID
0433
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
40 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Daniela Slavíková DiS.

Daniela Slavíková DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Přerově?

Podobné nemovitosti