Pronájem obchodního prostoru, Děčín, Křížová, 55 m2 (ID: 1856629)

Křížová, Děčín - Děčín I-Děčín

10 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Pokud hledáte nové reprezentativní prostory pro Vaši kancelář nebo jiné podnikání přímo v centru Děčína, tak tato nabídka čeká přímo na Vás.

Jedná se o pronájem prostoru v přízemí nájemního domu v ulici Křížová.

K dispozici jsou velká předsíň vlevo koupelna s WC, dále kuchyň, vpravo velká místnost. Je zde možnost užívání komory v patře. K vybavení patří kuchyňská linka se spotřebiči, masážní sprchový kout, galérie, osvětlení. Jsou zde položeny plovoucí podlahy ve vysokém lesku, nová plastová okna.

Prostor nabízí příjemné zázemí vhodné např jako kancelář účetní firmy atp..

Měsíční nájem činí 10.000 Kč, vratná kauce 23.000 Kč, záloha na vodu 500 Kč, osvětlení a úklid 150 Kč, měřáky si hlásí nájemník na sebe, vytápí se novým úsporným kondenzačním kotlem. RK 8.000 Kč.

Veškerá občanská vybavenost kolem domu, MHD, restaurace, banky, obchody to vše pár minut chůze. Nové parkoviště přímo u domu. Více info v RK u agenta

Parametry nemovitosti

Cena
10 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
14. 3. 2024
Adresa
Křížová, Děčín - Děčín I-Děčín
ID
00251
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
55 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Alena Písaříková

Alena Písaříková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Děčíně?

Podobné nemovitosti