Prodej bytu 2+1, Podbořany, Alšova, 53 m2

Alšova, Podbořany

1 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 054 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Podbořanech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Hledáte bydlení v klidné lokalitě s možností okamžitého nastěhování?

Dovolte mi Vám představit bytovou jednotku 2+1 v Alšově ulici, v Podbořanech. Byt se nachází ve 2. podlaží a celková plocha bytu činí 53 m2. Bytový dům prošel celkovou revitalizací – zateplení, nová fasáda, plastová okna.

V bytě se nachází vstupní chodba, kuchyň s rohovou kuchyňskou linkou a místem pro jídelní stůl, 2 průchozí pokoje, dále samostatná koupelna s vanou, prostorem pro pračku a samostatnou toaletou. Podlahovou krytinu v obytných místnostech tvoří koberce a lino. V koupelně je dlažba. Pro Vaši lepší představivost přikládám 2D a 3D půdorys nemovitosti. Pro představu budoucího využití pokojů se můžete podívat také na vizualizaci jednotlivých místností. Byt je vytápěn plynovým kotlem, teplotu si můžete regulovat přenosným termostatem.

K bytu náleží také dvě sklepní kóje. Vaše vozidlo můžete zaparkovat ihned u domu.

Tato bytová jednotka je ideálním místem nejen pro bydlení, ale také jako investiční příležitost.

V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost: škola, školka, síť obchodů, pošta, nemocniční zařízení. Dobrá dopravní dostupnost a pěší vzdálenost do centra města dělají z této lokality ideální místo k bydlení. Na své si přijdou také milovníci cyklistiky, nově vzniklá stezka na trase Podbořany – Vroutek poskytuje ideální příležitost pro výlety.

Pro vaši lepší představivost přikládám 3D půdorys nemovitosti. Pokud byste měli zájem o podrobnější vizualizaci jak by mohlo vypadat Vaše bydlení, neváhejte se na mě obrátit.

S případným financováním Vám rádi pomohou naši hypoteční specialisté.

V případě zájmu o více informací mi zavolejte nebo napište a domluvte si prohlídku ještě dnes.

Budu se na vás těšit.

Parametry bytu

Cena
1 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
Alšova, Podbořany
ID
0032-NP08476
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
53 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
53 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Ing. Pavel Hassman

Ing. Pavel Hassman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Podbořanech?

Podobné nemovitosti