Pronájem výrobních prostor, Sviadnov, Ostravská, 870 m2

Ostravská, Sviadnov

60 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(, + kauce 2 měsíční nájmy + odměna RK)

Exkluzivní partneři v Sviadnově

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám pronájem komerčního areálu, který se nachází na prestižní adrese ulice Ostravská ve Sviadnově u Frýdku-Místku. Tento objekt disponuje prostory určenými pro výrobu, obchod, skladování a kanceláře s plochou 870 m2, ideální pro podnikání s širokým spektrem možností včetně vlastního bydlení.

Předmětem této nabídky je areál, který zahrnuje všechny stavby a pozemky zapsané na listu vlastnictví č. 559. Tyto nemovitosti jsou integrovány do funkčního celku se stavbou a vytvářejí jeden pozemkový celek na pozemku o celkové rozloze 3 898 m2. Tento objekt postavený v roce 1850, nabízí solidní technický stav a široké možnosti využití.

Areál momentálně slouží pro výrobu plastových bazénů, jímek a ČOV. Skládá se ze dvou budov, z nichž jedna je jednopodlažní a druhá dvoupodlažní s malým kamenným sklípkem. Uvnitř budov se nacházejí 2 výrobní dílny, prodejna pyrotechniky, kancelářské prostory, skladovací prostory, kuchyňka a sociální zařízení. K dispozici jsou také 2 samostatné prostorné zděné garáže a pergola pro stání automobilů. K nemovitosti náleží krásná zahrada s krytým bazénem a okrasným jezírkem, poskytující prostor pro relaxaci a odpočinek.

Areál je napojen na elektřinu, vodovod a kanalizaci. Navíc je k dispozici užitková voda ze studny.

Cena pronájmu bez služeb činí 60tis. Kč/měs. Odměna RK je 60tis. Kč.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás prosím kontaktujte.

Parametry nemovitosti

Cena
60 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
, + kauce 2 měsíční nájmy + odměna RK
Aktualizováno
11. 3. 2024
Adresa
Ostravská, Sviadnov
ID
130
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
870 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Lidové reality

tř. T. G. Masaryka 650, Frýdek-Místek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dis. Ladislav Holexa

Dis. Ladislav Holexa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu výrobních prostor v Sviadnově?

Podobné nemovitosti