Prodej bytu 2+kk, Hradec Králové, Pod Zámečkem, 59 m2 (ID: 1852416)

Pod Zámečkem, Hradec Králové

6 549 400 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 213 Kč /za měsíc

(+ 1x parkovací stání 400.000,- Kč)

Exkluzivní partneři v Hradci Králové

Informace k bytu

V novém developerském projektu Rezidence Kristian nabízíme prodej, moderního a nízkoenergetického bydlení v bytu 2+kk s terasou a vnitřním parkovacím stáním ve vyhledávané lokalitě v Hradci Králové – Moravské Předměstí. Bytová jednotka se nachází v 2. NP zděného bytového domu, celková užitná plocha 100,7 m2, podlahová plocha 59,8 m2, terasa 43,8 m2, komora 3,5 m2 Dispozice: vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, jídelnou a vstupem na terasu, ložnicí, koupelna, WC. Vytápění: ústřední dálkové. K bytu náleží 1x vnitřní parkovací stání. Ve standardním provedení: plastová okna hranatá s izolačním trojsklem, vinylové podlahy KPP – výběr z 12 typů dekorů, koupelna s keramickou dlažbou La Ceramica Factory – výběr ze 4 dekorů, obklady Rako Systém, umyvadlo keramické se stojánkovou pákovou baterií, vana bílá akrylátová obdélníková. WC závěsné bílé. Použité materiály kombinují moderní technologie a udržitelnost a především snižují energetické náklady.
Bytová jednotka se nachází na Moravském Předměstí v novostavbě bytového domu v Rezidenci Kristian. Výhodou lokality je veškerá občanská vybavenost v místě a výborná dopravní dostupnost. Pěkné, klidné bydlení pro rodinu s dětmi. Parkování je zajištěno v podzemních garážích a venkovních parkovištích přímo v rezidenci.
Bližší informace Vám rádi sdělíme v realitní kanceláři. Máme pro Vás připraveny informace k hypotečnímu úvěru, který vyřídíme podle Vašich požadavků.

Parametry bytu

Cena
6 549 400 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ 1x parkovací stání 400.000,- Kč
Aktualizováno
11. 3. 2024
Adresa
Pod Zámečkem, Hradec Králové
ID
N03123
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
100 m2
Patro
2. z 7
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
59 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo FORTUNAE, s.r.o.

FORTUNAE, s.r.o.

Eliščino nábřeží 842, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jakub Janiš

Jakub Janiš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti