Prodej zemědělské půdy, Křešice, 13294 m2

Křešice

584 936 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 2 788 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Křešicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Spojili byste rádi svoji vášeň pro přírodu s ekonomickým potenciálem? To přesně je investice do zemědělské půdy! Na prodej je půda na několika pozemcích v katastrálním území Křešice u Litoměřic.

Co zde nabízíme?

Zemědělská půda od přímého vlastníka: Pozemky jsou zapsané na LV 1092 v KÚ Křešice u Litoměřic pod parcelními čísly 495/2, 790/25, 817/3, 890 a 891. K prodeji je 13 294 m2 zemědělské půdy. Z toho zahrada orná půda je 13 068 m2 a trvalý travní porost 226 m2.

Lukrativní poloha: Obec Křešice se nachází v okrese Litoměřice, kraj Ústecký, zhruba 6 km východně od Litoměřic. Spadá do oblasti labského úvalu, na pravém břehu Labe, severovýchodně od jeho toku. Litoměřicko je velmi úrodnou oblastí, někdy nazývanou také Zahrada Čech. Pěstuje se zde převážně zelenina, ale také vinná réva nebo chmel.

Možnosti rozvoje: Vaše investice do této zemědělské půdy umožňuje zvýšit produkci a rozšířit rozsah pěstovaných plodin nebo chovu zvířat. Nabízí také příležitost pro diverzifikaci vašeho zemědělského podnikání.

Investice do budoucnosti: Zemědělská půda je tradičně považována za bezpečnou a stabilní investici. Je to dlouhodobé aktivum, které odolává ekonomickým výkyvům a poskytuje zajištění pro budoucí generace. Investovat do zemědělské půdy je investice do zeleného odvětví, které má významný dopad na životní prostředí a zároveň nabízí výborné zhodnocení vašeho kapitálu.

Nezmeškejte tuto časově omezenou možnost investovat do zemědělské půdy v této lokalitě. Kontaktujte nás ještě dnes a začněte budovat svůj vlastní zemědělský ráj!

Nezaujala vás tato konkrétní nabídka? Vyplňte nezávaznou poptávku na našich webových stránkách a budete pravidelně dostávat nové nabídky e-mailem.

Parametry pozemku

Cena
584 936 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 4. 2024
Adresa
Křešice
ID
5277
Plocha nemovitosti
13294 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Veronika Škabroudová

Veronika Škabroudová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských půd v Křešicích?

Podobné nemovitosti