Prodej komerční nemovitosti, Slavičín, Nádražní, 186 m2

Nádražní, Slavičín

4 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 445 Kč /za měsíc

(Konečná cena včetně provize a právních služeb)

Exkluzivní partneři v Slavičíně

Informace k nemovitosti

Se souhlasem majitele Vám nabízím k prodeji velký dům se zahradou ve Slavičíně.

Dvoupodlažní dům se nachází v klidné části města Slavičín, v Hrádku na Vlárské Dráze. Byl určen k rodinnému bydlení, ale je možno ho užívat jak k bydlení, tak i ke komerčním účelům (kanceláře, ordinace, sídlo firmy apod.). Lze ho rovněž přebudovat na penzion či případně ubytovnu zaměstnanců. K tomuto účelu již byla zahájena rekonstrukce rozvodů zdravotechniky a vytápění, bylo zde uvažováno s ubytováním až 18 osob.

V přízemí se nachází předsíň, dva pokoje s kuchyňským koutem, šatna, sociální zařízení a chodba se schodištěm. V patře jsou tří pokoje, kuchyň, sociální zařízení a balkon. V přízemí domu je rovněž průjezd, který slouží jako vjezd do dvora.
Ve dvoře se nacházejí další 2 místnosti se sociálním zařízením, kotelna a další hospodářské prostory.

Dům je zděný, napojený na elektřinu, vodu a kanalizaci, plynová přípojka končí před domem. Vytápění je ústřední s radiátory, zdrojem tepla je kotel na tuhá paliva nebo elektrokotel.

Příjezd k domu je po asfaltové komunikace, parkování před domem nebo ve dvoře.

Za dvorem pokračuje velká zahrada se vzrostlými ovocnými stromy.

Další výhodou je to, že veškeré pozemky o výměře 1.669 m2 jsou v územním plánu vedeny jako pozemky stavební, jsou určeny pro individuální bytovou výstavbu.

Ve městě Slavičín je veškerá občanská vybavenost. Je odsud výborné dopravní spojení do Zlína i lázní Luhačovic. V okolí je krásná příroda s rozlehlými lesy protkaná množstvím cyklostezek.

Financování je možné hypotékou i úvěrem ze stavebního spoření. Obojí Vám pomůžeme vyřídit. Protože ještě nebyl předložen PENB, uvádíme zatím třídu G.

Ohledně prohlídek můžete volat makléři kdykoliv.

Parametry nemovitosti

Cena
4 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Konečná cena včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
9. 3. 2024
Adresa
Nádražní, Slavičín
ID
21615
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
186 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
614 m2
Plocha zahrady
1055 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Ivo Velcer

Ing. Ivo Velcer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Slavičíně?

Top nabídky

Podobné nemovitosti