Prodej bytu 3+1, Třinec, 68 m2

Třinec

2 179 900 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 389 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Třinci

Informace k bytu

Nabízíme prostorný byt 3+1 v osobním vlastnictví. V klidné lokalitě Dolní Líštná v Třinci. Byt se nachází ve 4. patře cihlového domu s výtahem a nabízí plochu 68 m2. Byt je prázdný a je možný k okamžitému nastěhování, disponuje balkónem s výhledem do okolí. Z kuchyně i obývacího pokoje máte výhled do zeleně. K bytu patří také sklep o velikosti 3 m2. Stav objektu je dobrý, ale plánuje se revitalizace domu i výtahu, topení je zajištěno ústředním dálkovým systémem. Náklady na bydlení jsou 4700kč.

Byt je v původním stavu a tedy je vhodný k rekonstrukci a předělání podle vašich představ. Máme stavební firmu takže Vám dokážeme rekonstrukci navrhnout a pak i zrealizovat.

Tato nabídka je ideální pro rodinu hledající pohodlné bydlení v tiché čtvrti s dobrou dostupností občanské vybavenosti. Pár minut od domu najdeme: školu, školku, restauraci a asi 5 minut pěšky dojdete do města kde jsou obchody, lékárna atp. Nebojte se nás kontaktovat a domluvte si prohlídku! S financováním Vám rádi poradíme a pomůžeme.

Parametry bytu

Cena
2 179 900 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
8. 3. 2024
Adresa
Třinec
ID
00395
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
68 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Jan Fabianiš

Jan Fabianiš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Třinci?

Podobné nemovitosti