Prodej bytu 2+1, Trutnov - Střední Předměstí, Tkalcovská, 55 m2

Tkalcovská, Trutnov, Střední Předměstí

3 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 297 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Trutnově

Informace k bytu

Hledáte prostorný byt v Trutnově v těsné blízkosti centra buď pro vlastní bydlení nebo na investici? Pak zvažte tuto nabídku!

V Trutnově, v části obce Střední Předměstí, Vám v Tkalcovské ulici nabízíme ke koupi družstevní byt dispozičně řešený jako 2+1 v původním opečovávaném stavu. Jeho podlahová plocha je 55,994 m2 a patří k němu dva sklepy o celkové podlahové ploše 9,57 m2. V jednom ze sklepů měl otec majitelky vybudovanou kutilskou dílnu. Byt se nachází ve vyvýšeném prvním nadzemním podlaží revitalizovaného zděného domu bez výtahu, sklepy pak v suterénu budovy.

V bytě jsou vyměněna plastová okna, další rozsáhlejší rekonstrukce neproběhly. Novému majiteli se tak nabízí možnost upravit si byt podle vlastních představ. Stejně tak je ale i současně možnost okamžitého obývání.

Do bytu je zavedena elektřina a studená a teplá voda. Vytápění je dálkové horkovodem. Výhodou jsou nízké provozní náklady.

Trutnov je jedním z okresních měst Královéhradeckého kraje a nalezneme ho v podhůří Krkonoš. Nabízí svým obyvatelům kompletní občanskou vybavenost od mateřských škol, přes základní po střední školy, lékaře, nemocnici, poštu, obchodní centra, včetně volnočasových organizací a spolků. Z Trutnova je to už jen pár kilometrů do lyžařských středisek v Krkonoších, jako jsou Janské Lázně, Pec pod Sněžnou nebo Benecko.

Pokud Vás zajímá více informací a máte zájem o prohlídku bytu? Kontaktujte mě! Ráda Vaše otázky zodpovím a bytem Vás provedu. Těším se na společné setkání s Vámi!
Majitel je ochoten jednat o ceně.

Parametry bytu

Cena
3 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Tkalcovská, Trutnov, Střední Předměstí
ID
211-NP03768
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
55 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
55 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
297 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Bc. Miroslava Havlová, DiS.

Bc. Miroslava Havlová, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Trutnově?

Podobné nemovitosti