Prodej bytu 3+kk, Benalmádena, Španělsko, 89 m2

Benalmádena, Španělsko

16 929 775 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Představujeme přepychový resort 157 apartmánů na prodej v exkluzivní lokalitě na prominentním Costa del Sol. Celý komplex je rozdělený do 4 bloků, je velice moderní a promyšlený do posledního detailu, interiéry jsou vzdušné a venkovní plochy zalévá slunce 320 dní v roce. Apartmány splňují ty nejnáročnější požadavky na komfort majitelů i jejich hostů. Projekt přizpůsobuje svůj styl současnému pojetí a jednomu velkému otevřenému prostoru. Apartmány 2 a 3+kk jsou doplněny o velkou terasu, která nabízí výhledy na moře. Větší 3+kk se nacházejí ve spodní části. Přesahují 80 m2 společné obytné plochy, zahrnují dvoulůžkové ložnice s vlastní koupelnou a šatnou. Skvělá dostupnost pláže, restaurací, obchodů a služeb. Výhled na moře.
10 minut od mezinárodního letiště v Malaze. Zástavba je umístěna mezi nejatraktivnějšími městy Costa del Sol Marbellu a Malagu s celoročními přímými leteckými pojeními z Prahy do Malagy. Kousek od golfových hřišť Mijas Golf, Chaparral Golf Club a Santana Golf. Vnitřní a venkovní bazény, fitness, prostorné terasy a dostatek soukromí. Neskutečné výhledy, kousíček od moře, cca 200 m, skvělé zázemí (posilovna, DIOR, výtah pro auta, vnější i vnitřní infinity vyhřívaný bazén, concierge servis aj. Komplex je ve fázi výstavby, plánované dokončení v r. 2025, tedy příjemné postupné financování. Kousek od elektrovlaku, takže byť v ceně apartmánu parkovací stání, je možno využívat dopravu rychlovlakem. Úžasný projekt!

Parametry bytu

Cena
16 929 775 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Benalmádena, Španělsko
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
89 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Fico reality

Masarykovo nám. 138, Uherský Brod

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jana Rossi

Jana Rossi

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti