Prodej pozemku pro bydlení, Mičovice, 12783 m2

Mičovice

2 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 914 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Mičovicích

Informace k pozemku

Exkluzivně Vám nabízíme prodej rozsáhlého pozemku o téměř 13 tisících metrech čtverečních v krásné horské vesnici Frantoly, v níž se nachází také malebný kostel svatého Filipa a Jakuba. Frantoly jsou částí obce Mičovice, která pořádá spoustu kulturních akcí a stále rozvíjí svou občanskou vybavenost. Frantoly jsou vzdálené 13 km od Prachatic a od Českých Budějovic půl hodiny autem.
Tento výjimečný pozemek, za velmi atraktivní cenu 2 500 000 Kč včetně veškerého právního servisu a nákladů RK, se nachází v klidné části vesnice v souladu s přírodou. Celková výměra je přesně 12 783 m2. Pozemek není zasíťovaný. Je nutné vybudovat příjezdovou cestu a přivést inženýrské sítě. Ve vesnici není kanalizace, každý má svoji studnu a septik, případně čističku vody.
S tímto pozemkem přímo sousedí částečně zrekonstruovaný statek, který je nyní také v naší nabídce.
Toužíte-li po životě v přírodě nebo jen hledáte krásné místo pro víkendový dům, neměli byste promeškat tuto příležitost.

Rádi Vám zajistíme nejvýhodnější financování na bankovním trhu. Neriskujte propadnutí celé rezervace. Kontaktujte nás. Jsme tu pro vás!

Parametry pozemku

Cena
2 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 3. 2024
Adresa
Mičovice
ID
24009-BYDL
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
12783 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BYDLENÍČKO s.r.o.

nám. Přemysla Otakara II. 128/39, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Novotná Veronika

Novotná Veronika

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Mičovicích?

Podobné nemovitosti