Prodej bytu 3+1, Jablonec nad Nisou, Vzdušná ulička, 97 m2

Vzdušná ulička, Jablonec nad Nisou

4 090 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 492 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Exkluzivní partneři v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Byt 3+1 k prodeji, který Vám chci dnes představit, je svým způsobem atypický a právě proto by Vás mohl zaujmout. Nachází se v centru Jablonce nad Nisou a přesto v klidné Vzdušné uličce, nedaleko vlakové zastávky Jablonec nad Nisou - centrum.

Rozměry bytu jsou velkorysé a to 97,8 m² včetně příslušenství (komory, sklep). Jedná se o mezonetový byt o dispozici 3+1, který je po částečné rekonstrukci a ve velmi udržovaném stavu. V obývacím pokoji, jídelně s kuchyní a ložnici jsou na podlaze parkety, ve spodním pokoji plovoucí podlahy, v koupelně, na toaletě a chodbě dlažba. V koupelně je umístěna vana i sprchový kout a toaleta. Z koupelny je vchod na balkon o rozměrech 5,4 m².

Z pokoje v 1.PP je vstup přímo na zahradu, což ocení zejména mladé rodiny. Oboje vstupní dveře do bytu v 1.NP i 1.PP jsou bezpečností s certifikací.
K bytu náleží velké skladovací prostory - 2 sklepy v 1.PP (jeden 6,2 m², druhý o něco větší vymezený v rámci společných prostor domu) a 2 komory na chodbě před vstupem do bytu (jedna v 1. NP 1,5 m², druhá ve 2.NP 1,7 m²).
V pokoji v 1.PP jsou umístěna krbová kamna, nabízí se tedy možnost kombinovat plyn s vytápěním dřevem přes krbová kamna, která rozvádí teplo do všech radiátorů v bytě (případná nemalá úspora na energiích).

Pokud přemýšlíte, jak by se dal tento zajímavý mezonetový byt využít, máme pro Vás například tyto tipy:
- umístit ložnici v 1.PP, tím pádem vznikne prostorný dětský pokoj v 1.NP
- využívat pokoj v 1.PP jako pokoj pro návštěvy apod.
- oddělit spodní místnost v 1.PP od bytu v 1.NP a vybudovat samostatnou jednotku - k dispozici jsou u majitelů návrhy od architekta

Vzdušná ulička má velmi šikovné umístění - do centra Jablonce nad Nisou je to "co by kamenem dohodil" (radnice cca 400m). Zároveň je byt schovaný v klidné ulici, odkud začíná vilová zástavba a za necelých 15 minut dojdete až do lesů ve Vrkoslavicích - takže příroda opravdu na dosah.
Veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti - obchody, úřady, restaurace, MHD, autobusové nádraží (5 min.), vlaková stanice (2 min.). Pro sportovce vede nedaleko od Vzdušné uličky cyklostezka č. 20 a také Vnitřní turistický okruh Jabloncem nad Nisou.

Těšíme se na Vás na osobní prohlídce!

Parametry bytu

Cena
4 090 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
6. 4. 2024
Adresa
Vzdušná ulička, Jablonec nad Nisou
ID
57513
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
97 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Individuální
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Jablonci nad Nisou?

Podobné nemovitosti