Pronájem rodinného domu, Říčany - Pacov, Na Mýtince, 225 m2

Na Mýtince, Říčany, Pacov

75 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Říčanech

Úklidové služby

Informace k domu

Vaše příští adresa může být synonymem pro luxus a pohodu, zasazená do idylického prostředí nedaleko Prahy v oblíbených Říčanech. Tento dům k pronájmu o celkové ploše 225 m² , se pyšní nejen svou polohou, ale i promyšleným designem a vybavením, které splní očekávání i těch nejnáročnějších.
Vstupte do světa, kde elegance a funkčnost jdou ruku v ruce. Dům ve tvaru U vás přivítá světlým atriem, které je srdcem domova a spojuje všechny části - od obývacího pokoje přes relaxační zónu až po terasu, která je jako stvořená pro odpočinek ve slunečných dnech. Vnitřní prostory jsou rozvrženy s důrazem na pohodlí a soukromí. Najdete zde vše, co potřebujete pro život plný komfortu: prostorný obývací pokoj, elegantní pracovnu, dětský pokoj, hostinský pokoj pro vaše návštěvy a impozantní hlavní ložnici s vlastní koupelnou a toaletou.
Zahrada o rozloze 907 m² je dokonalým útočištěm pro vaše chvíle klidu. Je navržena tak, aby byla v harmonii s okolní přírodou a nabízela místo pro relaxaci i zábavu. . K prostorná terasa o rozloze 28 m², kterou je možné zastínit posuvnou markýzou. Ať už si chcete vychutnat grilování s přáteli, nebo si jen tak hrát s dětmi, zde najdete prostor pro vše. Kromě toho je zahrada vybavena ovocnou alejí a dětským koutkem, který poskytne radost vašim nejmenším. Celková velikost pozemku je 1166 m²
Interiér domu je vybaven nejmodernějšími technologiemi a zařízeními, které zajišťují pohodlí a efektivitu. Od bezrámových oken, přes elektrické rohože v podlaze s termostaty, až po rekuperační jednotku pro čistý vzduch. Vše je navíc snadno ovladatelné přes mobilní aplikaci, což vám umožní mít kontrolu nad domovem i na dálku.
A když budete chtít vyrazit do města, nákupní centrum Chodov je jen kousek cesty autem a do centra Prahy se dostanete za necelou půlhodinu. Pro ty, kteří dávají přednost veřejné dopravě, je z Říčan dostupný pravidelný vlakový spoj, který vás do centra dovede za méně než 20 minut.
Nájemné 75.000,-kč, měsíční záloh 2.000, energie se převádí na nájemníka, Provizi rk 40.000,- plus DPH Ev. číslo: 26220.

Parametry domu

Cena
75 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
29. 2. 2024
Adresa
Na Mýtince, Říčany, Pacov
ID
26220
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
225 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
259 m2
Podlahová plocha
225 m2
Plocha nemovitosti
1166 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
111 kWh/m2 za rok
Garáž
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality 11

Reality 11

Svornosti 985/8, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Kubík

Martin Kubík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Říčanech (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti