Pronájem vily, Praha - Smíchov, Nad Buďánkami I, 300 m2 (ID: 1839511)

Nad Buďánkami I, Praha 5 - Košíře

65 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Poplatky 82 500 Kč. )

Exkluzivní partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k domu

Funkcionalistická vila obklopena zahradou v přírodním stylu, situována v klidné vilové čtvrti pražských Košíř. Prestižní rezidenční lokalita, nedaleko přírodního parku Košíře a revitalizovaného lesoparku Cibulka, kombinuje rychlou dostupnost do města s bydlením v přírodě. Do centra pulsujícího Smíchova a ke stanice metra Anděl cca 10 min. jízdy. V dané lokalitě se nachází veškerá občanská vybavenost: zejména – škola, školka, restaurace, lékař, lékárna, pošta, nákupní středisko. Příjemné bydlení v zeleni, s dobrou dostupností k mezinárodním školám na Praze 5. (Německá, Japonská škola, pár minut jízdy Francouzské Lyceum v centru Smíchova).
Třípodlažní rodinná vila nabízí 5 ložnic a 3 koupelny. Dominantou přízemí je víc než padesátimetrový obývací prostor s krbovými kamny a vstupem na terasu a zahradu, jídelna a částečně oddělena kuchyň. Součástí přízemí je také velkorysá vstupní hala s vestavěnými úložnými prostory, toaleta pro hosty. V patře je umístěna hlavní ložnice s en-suite koupelnou, další dvě ložnice se společnou koupelnou. Jedna z ložnic má přístup na balkon - výhled do zahrady. Ve spodním podlaží jsou umístěny další obytné prostory k využití: pracovna, pokoj pro hosty/au-pair/společenská místnost, koupelna ze sprchou, samostatná toaleta, prádelna vybavena pračkou a sušičkou, technické zázemí. Množství úložních prostor i mimo vnitřní obytné místnosti; pro sportovní vybavení v zahradním domku. Garáž, dvě parkovací místa na pozemku.
Velká okna, vestavěné skříně v ložnicích, kvalitní dřevěné podlahy, alarm. Elektřina a plyn se převádí na nájemce.
Volný od 15.4.2024

Parametry domu

Cena
65 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Poplatky 82 500 Kč.
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Nad Buďánkami I, Praha 5 - Košíře
ID
4854
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
650 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mária Mihinová

Mária Mihinová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu vil v Praze 5?

Podobné nemovitosti