Prodej bytu 3+1, Studénka, 64 m2 (ID: 1839212)

Studénka

2 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 629 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Studénce

Informace k bytu

Nabízíme Vám byt 3+1 v osobním vlastnictví, 64m2 s lodžií a dvěma sklepy. Bytový dům prošel téměř kompletní revitalizací, proběhla výměna plastových oken, dvojité zateplení střechy, fasáda, nové vchodové dveře, zvonky a schránky, lodžie, vymalovány společenské prostory, výměna osvětlení apod. Bytový dům se nachází v klidné lokalitě CHKO Poodří, vedle města Studénka. S výbornou dostupností MHD, vlakového spojení, silnic a dálnic, všude je to kousek. V okolí je veškerá občanská vybavenost, MŠ, ZŠ, hřiště atpod.
Byt prošel kompletní rekonstrukcí před několika lety, zděné jádro, rozšíření koupelny, nové elektrické rozvody v mědi, omítky, keramické obklady a dlažba, plovoucí podlaha, renovace dřevěných parket, nové zárubně a dveře, odpady a voda v plastu. Byt je připraven k prodeji částečně zařízen včetně kuchyňské linky s elektrickou troubou a sklokeramickou deskou, kuchyňským stolem a židlemi, obývací stěnou a knihovnou, vestavěnými skříněmi, dvojitým psacím stolem. Vše bylo vyrobeno na míru. Jedná se o klidnou lokalitu s dobrými sousedy. Nízké náklady na bydlení. V případě Vašeho zájmu bude možnost do budoucna dokoupit garáž v blízkosti domu. V plánu města Studénka do 3 let je vybudování nového multifunkčního hřiště s hracími prvky u fotbalového hřiště, rozšíření budovy, jak půdorysně, tak i do patra, nové ohniště, chodníky, cesty, parkovací stání, kanalizace, pozemky a výstavbu nových domů. Tato lokalita bude více a více žádanější. Pro bližší informace a sjednání osobní schůzky s prohlídkou mě neváhejte kontaktovat. S financováním Vám poradíme a pomůžeme.

Parametry bytu

Cena
2 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Studénka
ID
00339
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
64 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

František Bula

František Bula

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Studénce?

Podobné nemovitosti