Prodej bytu 3+kk, Vyškov, Smetanovo nábřeží, 98 m2

Smetanovo nábřeží, Vyškov - Vyškov-Předměstí

5 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 497 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Vyškově

Informace k bytu

Je Vám bližší bydlení v bytě než v rodinném domě? Přesto chcete mít v okolí dostatek zeleně a bydlet v klidu? S dostatkem parkovacích míst a veškerou občanskou i dopravní obslužností na dosah? Nebo máte děti a chcete je pustit na hřiště v oploceném areálu, bez obav o jejich bezpečnost? Nepotřebujete bydlet, ale uložit své finance? Hledáte vhodnou investiční příležitost a přijde Vám jako dobrý nápad vložit své úspory do nemovitosti?
Pak jste tu správně! Máme pro Vás exkluzivní nabídku bytu o velikosti 98m2, dispozičně 3+kk, v lokalitě Smetanova nábřeží ve Vyškově.
Byt je umístěn ve 2. NP zděného domu, který byl v letech 2010 – 2014 přestavěn z bývalých lisoven. V domě není výtah, k bytu však náleží část společné chodby pro osobní využití – a zejména prostorný balkon otočený do vnitrobloku poskytující potřebný klid pro odpočinek, stejně jako místo pro sušení prádla i pěstování květin.

Byt je dispozičně rozdělen na dva samostatné pokoje, WC, koupelnu a kuchyň spojenou s obývacím pokojem. A navíc – tolik potřebnou šatnu.
Kuchyňská linka je vybavena ostrůvkem a elektrickými spotřebiči (varná deska, trouba, myčka), byt v podstatě odpovídá standardům novostavby – stačí nastěhovat pár kousků nábytku a můžete se zabydlovat.
Chodba, WC a koupelna mají na zemi dlažbu, zbytek bytu pak dřevěné plovoucí podlahy.
Kuchyň a obývák, stejně jako balkon, jsou otočeny na severozápad.
Okna obou pokojů vyhřívá jihovýchodní sluníčko.
K bytu náleží i jedno soukromé parkovací stání.
Pokud se chcete bytem projít, prohlédnout všechny detaily či jen nasát atmosféru okolí, neváhejte mne kontaktovat. Při rychlém jednání možno jednat i o ceně.

Parametry bytu

Cena
5 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 3. 2024
Adresa
Smetanovo nábřeží, Vyškov - Vyškov-Předměstí
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
98 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Bc. Barbora Urbánková

Bc. Barbora Urbánková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Vyškově?

Top nabídky

Podobné nemovitosti