Prodej apartmánu, Lednice, Sídl. Osvobození, 30 m2 (ID: 1837280)

Sídl. Osvobození, Lednice

3 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 297 Kč /za měsíc

(+ 5% provize RK)

Exkluzivní partneři v Lednici

Informace k nemovitosti

V turisty hojně navštěvované destinaci, v Lednici na Moravě, nabízíme ke koupi apartmán o dispozici 1+kk.

Apartmán s podlahovou plochou 30,2m2 se nachází v přízemí a je součástí uzavřeného Apollon Resortu, který představuje areál se třemi samostatnými ubytovacími objekty umístěnými naproti lázní.

Apartmán je kompletně vybavený, součástí prodeje je obsazenost na příští rok stálými i novými hosty. K ateliéru náleží uzamykatelná skladová kóje k uložení kol v suterénu a jedno parkovací místo. V areálu mohou návštěvníci využít venkovní posezení a dětské hřiště. Apartmán je vytápěn elektrickými přímotopy pro rychlý nástup tepla, ohřev vody zajištěn vlastním elektrickým bojlerem.

Ubytování v apartmánu kompletně zajišťuje resort, včetně údržby areálu. Vlastníci apartmánu si v systému resortu zarezervují dny svého pobytu v Lednici, a ubytování hostů ve zbytku dní v roce zajistí služba resortu. Tento druh investice do nemovitosti je v poslední době velice oblíbený, přináší výnos z vkladu ročně z krátkodobých pronájmů, a současně nabízí místo pro vlastní odpočinek investora bez dalších starostí.

Již tuto sezónu můžete strávit ve svém apartmánu a po zbytek dní bude Váš apartmán sám vydělávat.

Obec Lednice patří k nejvyhledávanějším turistickým destinacím v ČR. Především pro pěší a cykloturistiku, a to především díky památkám na seznamu UNESCO. Hlavním cílem návštěvníků je Státní zámek Lednice, zámecký park a Minaret. Přímo naproti resortu jsou Lážně Lednice nabízející koupele, masáže a další wellness procedury. Apollon Resort s lázněmi přímo spolupracuje. V Lednici je mnoho restaurací, kaváren, nově i pivovar, a nepočítaně možností ochutnat moravská vína ve vinotékách i vinařství.

Parametry nemovitosti

Cena
3 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ 5% provize RK
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Sídl. Osvobození, Lednice
ID
50357
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
30 m2
Typ objektu
Patrový

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SCHMIDT - REALITY

SCHMIDT - REALITY

třída 1. máje 3414/11a, Břeclav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Michal Juráček

Michal Juráček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje apartmánů v Lednici?

Podobné nemovitosti